Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (2.70 secunde)
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
Intr-o perioada cand peste tot se discuta de High Definiton, porturi de mare viteza HDMI sau DVI, protocoale HDCP, iar lista poate continua, Samsung decide sa mai introduca o metoda de conectare a monitoarelor la calcualtor.
Philips a prezentat un monitor LCD care poate afisa imagini 3D fara a necesita utilizarea vreunei perechi de ochelari speciali. Tehnologie asemanatoare exista de ceva timp, insa Philips nu a fost atrasa de acest segment pana acum.
Cum sa-ti protejezi ochii de ecranele monitoarelor, telefoanelor si tabletelor Monitoarele calculatoarelor si laptopurilor, dar si ecranele tabletelor si telefoanelor au un impact negativ asupra sanatatii ochilor. Protejeaza-i inainte de a fi prea tarziu!
Cum sa-ti protejezi ochii de ecranele monitoarelor, telefoanelor si tabletelor Monitoarele calculatoarelor si laptopurilor, dar si ecranele tabletelor si telefoanelor au un impact negativ asupra sanatatii ochilor. Protejeaza-i inainte de a fi prea tarziu!
Ce conditii trebuie intrunite George Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, si-a mandatat avocatul sa demareze procedurile de formulare a cererii de gratiere din partea presedintelui Traian Basescu.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Guvernul a aprobat o hotarare privind trecerea unei parti din Palatul Parlamentului in administrarea Ministerului Justitiei Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei hotarari a Executivului publicata marti in Monitorul Oficial.
Exista momente cind meseria asta de ziarist iti da si satisfactii, marunte, neimportante la prima vedere, dar care te fac sa iti dai seama cum te priveste lumea, in urma unui fapt nesemnificativ.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada.
Clasamentul a fost facut dupa un studiu al unor agentii de publicitate si al unor firme de audit. Daca se raporteaza vinzarile la populatia zonei unde se vinde ziarul, Monitorul de Botosani trece pe primul loc din tara.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
Si pentru a crea senzatia romanilor ca ar mai avea o sansa s-a anuntat data de 15 decembrie pentru introducerea ei.
Ai masina mai veche de 12 ani? ... Noua lege privind ITP Proprietarii de masini vechi primesc o veste proasta in 2018. O noua lege care ii va afecta pe toti a aparut in Monitorul Oficial, efectele acesteia intrand in vigoare pe 20 mai, potrivit bugetul.ro.
un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte" masinile cu anvelope de iarna, altfel se vor alege cu amenzi usturatoare.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Principalul partid de opozitie din Romania, PSD, cere in mod public demisia ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
google-analytics.com