Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (2.78 secunde)
In urma celor peste 4.000 de furturi, distrugeri si evaziuni din 2004, politistii au calculat un prejudiciu de peste 222 miliarde lei, care, spun ei, a fost recuperat in proportie de circa 85%.
Primul-ministru si reprezentantii organizatiilor de media au incercat ieri sa gaseasca o solutie practica pentru reglementarea publicitatii platite din bani publici.
Desi termenul pentru liberalizarea accesului nerezidentilor la depozitele in lei era 11 aprilie, Banca Nationala a Romaniei (BNR) a rezolvat aceasta etapa (a liberalizarii contului de capital) mai devreme.
Sumele restante ale romanilor fata de banci, in urma contactarii de credite, nu sint de natura sa provoace ingrijorari, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Legea privind finantarea unor cheltuieli de sanatate, supranumita taxa pe viciu, a aparut in Monitorul Oficial pe 28 aprilie si urma sa intre in vigoare incepand de luni.
Inactivii nu mai primesc documente cu regim special de la Imprimeria Nationala. Potrivit informatiilor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in judet sunt inregistrate in prezent aproape 4.500 de firme inactive.
Guvernul a stabilit prin hotarire un asa-numit "salariu minim garantat" de 3.300.000 de lei pe luna, confederatiile patronale si sindicale au stabilit, prin Contractul colectiv de munca la nivel national, un asa-numit "salariu minim negociat" de 3.700.000 de lei pe luna.
Codul Fiscal a ajuns la Monitorul Oficial intr-o forma gresita. Potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor, documentul, aparut recent in Monitorul Oficial, prezinta erori privind regimul de impozitare a microintreprinderilor.
Odata cu publicarea in Monitorul Oficial a noului Cod Fiscal s-au clarificat unele aspecte legate de taxele pentru autoturisme.
Guvernul a aprobat ieri o ordonanta de urgenta privind preluarea de catre Daewoo Automobile Romania, care apartine statului roman, a pachetului de 51% din actiunile detinute la aceasta societate de concernul sud-coreean Daewoo Motors Company Ltd.
Prin Hotararea de Guvern 1343 publicata in Monitorul Oficial numarul 778/16 noiembrie a.c., Guvernul a aprobat infiintarea perdelelor forestiere de protectie a campului in judetele Constanta, Tulcea si Ilfov.
Hotarârea guvernului privind subventia de un leu pe litrul de motorina a început sa produca efecte în Dolj, desi nu a aparut înca în Monitorul Oficial.
Reprezentantii Camerei Consultantilor Fiscali continua actiunile de atragere sau intimidare a membrilor Corpului Expertilor Contabili (CECCAR). ... Miza este uriasa avand in vedere piata de consultanta fiscala din Romania.
Forma finala a regulamentului referitor la creditarea populatiei va fi publicata in Monitorul Oficial pana la sfarsitul acestei saptamani sau, cel tarziu, la inceputul saptamanii viitoare, insa nu sunt excluse, pana atunci, completari aduse principiilor de baza ale acestuia, spun reprezentantii BNR.
Noul regulament aprobat de BNR determina toate bancile sa-si schimbe strategia de acordare a creditelor. Masura îi afecteaza mai ales pe clienti, care vor împrumuta mai putini bani la aceleasi venituri, dar îi si ajuta sa nu mai fie jecmaniti de cresterea treptata a dobânzilor.
Delegatia investitorilor italieni de la Alenia Aeronautica si-a anulat vizita pe care trebuia sa o efectueze ieri la Avioane Craiova SA din cauza ca nu a primit acreditarile necesare din partea Ministerului Economiei (ME), spun reprezentantii fabricii oltene.
Daca vrei sa-ti inchizi afacerea si sa radiezi firma, ai de asteptat de 20 de ori mai mult decat la infiintarea societatii. O firma ia nastere in trei zile, dar moare in mai bine de doua luni. ... Patronii sunt familiarizati cu procedurile de infiintare a unei societati comerciale.
Reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta au declarat ca, in cursul zilei de ieri, au fost lansate mai multe programe de sprijinire de catre statul roman a IMM-urilor, printre care se numara si programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit.
Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
"Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START" a fost lansat odata cu publicarea deciziei de aprobare a sa de catre presedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, in Monitorul Oficial din ziua de 19 iunie a.
google-analytics.com