Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (3.30 secunde)
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
Printr-o decizie adoptata ieri, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca nu mai este nevoie de noua milioane de votanti prezenti la urne si ca presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la referendum.Curtea Constitutionala a României a decis ieri ca presedintele României poate fi demis la referendumul din 19 mai cu majoritatea voturilor valabile ale celor prezenti la urne, ceea ce înseamna ca nu este obligatorie o anumita prezenta pentru demiterea lui Traian Basescu.Contestatie respinsaÎn sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat în dezbatere sesizarea formulata de 50 de deputati PD cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art.
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". De fiecare data cind in ziarul nostru sint aratate problemele cu care se confrunta locuitorii orasului, primul cetatean al urbei se scuza aruncind cu acuzatii in reporteri.
Guvernul va modifica hotararea de guvern privind organizarea alegerilor locale pentru a permite alegerea prin vot uninominal a presedintilor de Consilii Judetene, a anuntat premierul Calin Popescu Tariceanu, care a apreciat declaratiile PSD pe aceasta tema drept "o furtuna intr-un pahar cu apa".
Guvernul a modificat, miercuri, hotararile privind organizarea alegerilor locale prin includerea unui model suplimentar de buletin de vot, astfel incat sa permita alegerea prin vot uninominal al presedintilor de consilii judetene. "Data de organizare a alegerilor locale nu a fost modificata", au afirmat sursele.
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Democrat-liberalul Marian Zlotea a fost numit presedinte, ieri, cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale Sanitar - Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, in locul lui Radu Roatis, potrivit unei decizii a premierului Emil Boc, publicate marti in Monitorul Oficial.
Sorin Florea a fost numit comisar general al Garzii Financiare, iar Adrian Cucu - secretar general al ANAF, potrivit deciziilor premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
Guvernul a aprobat programul national multianual, pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, bugetul alocat programului, pentru anul acesta, fiind de 405.000 de lei. ... 58/09.04.2009, odata cu publicarea in Monitorul Oficial nr.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Indiferent de guvernul aflat la Palatul Victoria, instabilitatea fiscala a fost de mare clasa in Romania. Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate.
AGERPRES informeaza ca Boc da cu bani in alesii PDL inaintea motiunii de cenzura. 'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Decizia CCR nu il ajuta pe Traian Basescu S-a luptat degeaba Chiar daca Curtea Constitutionala a decis miercuri 27 iunie ca Traian Basescu trebuie sa reprezinte Romania la Bruxelles, decizia luata de judecatori nu produce efecte.
Biroul Permanent al Senatului a convocat sesiune extraordinara pentru revocarea lui Vasile Blaga Biroul Permanent al Senatului a decis convocarea, pentru marti, de la ora 17,00, a sedintei extraordinare a Camerei superioare a Parlamentului in care se va discuta revocarea din functie a presedintelui forului, Vasile Blaga, si numirea unui alt presedinte, a declarat Ion Chelaru, vicepresedinte al Senatului.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie. Decretul a fost publicat vineri in Monitorul Oficial.
Parlamentul a luat luni act de decizia Curtii Constitutionale referitoare la referendumul pentur demiterea presedintelui din 29 iulie. Imediat dupa aceasta, hotararea CCR a fost publicata in Monitorul Oficial. Astfel, presedintele Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, dupa o luna si jumatate de suspendare.
Ordonanta referitoare la datoriile RAFO va fi republicata, in aceasta saptamina, in Monitorul Oficial, a declarat, duminica seara, intr-o conferinta de presa, premierul Adrian Nastase.
Tevarilor de la “Mittal Steel“ Roman (n. ... De asemenea, salariatii n-au voie sa faca sport in incinta Petrotub, iar daca incalca aceste prevederi sunt amenintati cu desfacerea contractului de munca. Si astea sunt numai cateva dintre articolele regulamentului de ordine interioara pentru salariatii din “Mittal Steel“ Roman.
google-analytics.com