Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (3.01 secunde)
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Hotararea de Guvern privind modelul, continutul si modalitatea de depunere a declaratiei unice, care a fost introdusa de la 1 ianuarie 2011, a fost publicata in Monitorul Oficial in ultima zi din anul 2010.
Si ieri m-a sunat o persoana respectabila din municipiu, pentru a-mi cere sa ii publicam dreptul la replica, pentru ca s-a simtit jignit de un material publicat nu de noi, ci de o obscura gazeta locala.
Astazi echipa "Monitorul" iese in strada pentru un exercitiu care nu se vrea nici iesit din comun, nici fara precedent. Este un exercitiu normal de comunicare cu galatenii, fie ei cititori constanti sau ocazionali ai cotidianului nostru, fie ei cititori sau necititori de presa...
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Presedintele Traian Basescu a analizat ieri, la fata locului, situatia de la Ocnele Mari. El a declarat ca a fost nevoit sa aduca harti de la Cotroceni pentru ca pe plan local nu exista o documentatie serioasa privind aceasta zona de risc.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. "E vorba de doua modificari.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Sfarsit de saptamana lucratoare cu ghinion pentru seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Constanta, Dionisie Culetu. In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Desigur, prioritizarea este necesara in cazul de fata, pentru a ne asigura ca rezolvam intai si intai aspectele mai urgente.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. Cea mai "galagioasa" zona este intersectia strazilor Brailei si Otelarilor, unde s-au inregistrat 80 de decibeli, cu zece mai mult decit limita admisibila.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
google-analytics.com