Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (6.76 secunde)
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
Decizia guvernului Ponta de a cere banii inapoi loveste insa si in primari ai USL, care nu au cheltuit fondurile primite. 52 de primarii din Dolj au primit peste 22 de milioane de lei de la guvern, cele mai mari sume revenind Craiovei, Calafatului, Bailestiului si Teascului.
Ecranul are o diagonala de 27 de inci. Monitorul vine la pachet cu o pereche de ochelari 3D activi si ofera mai multe intrari HDMI.
Un decret emis in 1987, dar niciodata publicat in Monitorul Oficial, produce efecte in Banie si dupa aproape doua decenii.
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de amanare a alegerilor pentru desemnarea romanilor din Parlamentul European a luat prin surprindere autoritatile judetene, care incepusera deja sa se pregateasca de scrutin.
Sedinta de guvern cu scantei ieri la Palatul Victoria.
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
PDL sesizeaza public autoritatile statului asupra faptului ca pentru alegerea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Monitorul Oficial a tiparit 33.600 buletine de vot in plus fata de necesarul si rezerva prevazute de lege, se arata intr-un comunicat al PDL remis marti publicitatii.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Hotararea Parlamentului prin care presedintele Traian Basescu a fost suspendat si cea de convocare a referendumului pentru demiterea sefului statului au fost publicate, vineri seara, in Monitorul Oficial. Hotararea Parlamentului de suspendare a presedintelui si cea de convocare a referendumului au fost publicate in Monitorul Oficial.
Autoritatile au reusit inca o data sa bulverseze intreg mediul de afaceri romanesc (si nu numai) prin modificarile aduse Codului Fiscal. De data aceasta, pe langa majorari de impozite, oamenii de afaceri romani au fost obligati sa inghita si incredibilele balbe ale guvernantilor.
Majorarea de la 0,1% la 1% a pragului de detinere a actiunilor emise de catre societatile de investitii financiare (SIF) va fi valabila incepand de marti, 2 august.
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
google-analytics.com