Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (4.51 secunde)
Eugen Nicolaescu a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Monica Macovei de la inceputul saptamanii, privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a intervenit in sedinta de Guvern si a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Justitiei, Monica Macovei, de la inceputul saptamanii privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment, au declarat surse participante la sedinta.
Sa fie Monica Macovei surpriza?
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella. ... Cu ocazia acestei vizite oficiale, Monica Macovei a avut o intrevedere, alaturi de alti ministri ai Justitiei, si cu premierul italian, Romano Prodi.
Semnatarii documentului remarca faptul ca Monica Macovei s-ar "eschiva" de la infaptuirea reformei in justitie si ca nu a avut niciun program pentru a realiza acest obiectiv.
Poveste cu final neasteptat la votul de ieri al Senatului in privinta ministrului Justitiei, Monica Macovei. ... Foarte interesant este faptul ca noua din senatorii Coalitiei - adica PD, PNL, UDMR si PLD - au votat pentru demiterea ministrului Monica Macovei.
Monica Macovei i-a invins pe senatori. ... El a cerut Curtii sa se pronunte asupra obligativitatii demiterii ministrului justitiei Monica Macovei, ca efect al votarii motiunii.
Decizia de ieri a Curtii Constitutionale a salvat-o pe Monica Macovei, care isi pastreaza functia de ministru al Justitiei cel putin pana la inevitabila restructurare guvernamentala, care va avea loc, se pare, chiar zilele acestea, dupa intoarcerea premierului Calin Popescu Tariceanu din Japonia.
Referindu-se la decizia Curtii Constitutionale privitoare la neconstitutionalitatea cererii senatorilor de a o demite pe Monica Macovei, in urma votului de blam primit, premierul a apreciat confirmarea constitutionala, venita in sprijinul deciziei politice de sustinere din partea sa.
Totodata, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a precizat, in numele grupului PNL, ca voturile deputatilor liberali pentru respingerea ordonantei nu inseamna ca PNL nu il sustine pe ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
In replica la afirmatiile facute de premierul Tariceanu referitoare la posibilul substrat politic al grevei minerilor din Oltenia, deputatul PD Monica Iacob Ridzi apreciaza ca declaratiile acestuia dovedesc "o crasa indolenta", democrata acuzandu-l la randul sau ca, prin trecerea complexurilor Turceni si Rovinari la AVAS, incalca programul de guvernare.
Fostul ministru roman al Justitiei, Monica Macovei, a fost numit consilier pe probleme de combatere a coruptiei al premierului macedonean Nikola Gruevski.
Cei 774 de tineri PDL delegati la Conventia Nationala au ales-o, sambata, in unanimitate, pe Monica Iacob Ridzi peresedinte al organizatiei, ea fiind si unicul candidat la aceasta functie.
Politic Presedintele Organizatiei de Tineret a PD-L, Monica Iacob Ridzi, a anuntat ca o va sustine pe fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, in cazul in care va candida pentru un post in Parlamentul Romaniei.
Dupa cum anticipam zilele trecute, Adunarea Generala a Actionarilor de la Litoral SA a revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administratie pe Marius Vasile Iosif Roman, Monica Barbuletiu si Olivia Vaduva.
"Monica Iacob Ridzi si-a platit, cu banii Ministerului Tineretului si Sportului, imaginea sa", a declarat jurnalistul Catalin Tolontan la Realitatea TV, in cadrul emisiunii 3x3 cu Stelian Tanase.
Monica Iacob Ridzi (foto) si-a prezentat ieri demisia de la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului, lucru pe care l-a anuntat si in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce pedelista a avut o intrevedere si cu premierul Emil Boc.
Monica Iacob Ridzi si "alte doamne ministru" au brevetat "retete de sifonare" a banului public, a declarat, astazi, Mircea Geoana, asigurand, in acelasi timp, ca este de acord cu solicitarea PNL privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
google-analytics.com