Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (3.15 secunde)
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Primaria Brasov a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca in prezent se schiaza in conditii excelente pe toate partiile in zona superioara a masivului Postavarul (Drumul Rosu, Kanzel, Sulinar, Lupului, Subteleferic), stratul de zapada fiind intre 50 de centimetri pe Kanzel si 40 de centimetri pe celelalte partii.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Printre cele care au stralucit pe covorul rosu in rochiile designerului s-au numarat:
O fetita a fost salvata de salvamarii de pe plaja din Eforie dupa ce s-a aventurat cu salteaua in apa, desi in cursul zilei a fost arborat steagul rosu. Numarul turistilor care au ignorat zilele acestea steagul rosu arborat de salvamari a fost foarte mare.
Cele mai multe cazuri, cod rosu Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
Gazda daruieste fiecarui urator un ou rosu. ... Flacaii trebuie sa se duca cu flori la casele unde locuiesc fetele care le sunt cele mai dragi, iar ele, pentru a isi arata consimtamantul la sentimentele lor, trebuie sa le ofera un ou rosu.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Iuliana Luciu, Monica Rosu, Cristina Nedelcu, Diana Matei, Francisca, Oana Ionita si Roxana Blagu au stralucit in rochii de mireasa, in timp ce What's Up, Cristi Pulhac, Marian (Haiducii), Mattyas si Marian Vasilescu au defilat in costume de ceremonie by Adina Buzatu.
Monica Iacob Ridzi s-a intalnit in urma cu putin timp cu premierul Emil Boc. In cadrul unei conferinte de presa, Monica Iacob Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului, a decis sa demisioneze din functie. ... De ce a ales Monica Iacob Ridzi sa-si dea demisia tocmai acum?
La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale. ... Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare.
In acest context, Monica Macovei a explicat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit Constitutiei, cererea de perchezitie se adreseaza presedintelui Camerei, care, paradoxal de aceasta data, este tocmai persoana fata de care se cere autorizatia de perchezitie.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mi-nistrul Justitiei ar trebui sa-si ceara scuze pentru acuzatiile "foarte grave" facute la adresa Uniunii si a sustinut ca Monica Macovei "isi descarca nervii pe maghiari", pentru ca nu a reusit sa-si impuna unele proiecte "proaste, de altfel".
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman. ... Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Social-democratii au decis sa initieze motiuni simple impotriva si a altor ministri, dupa ce actiunea de inlaturare a ministrului Justitiei, Monica Macovei, a esuat.
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
google-analytics.com