Cautare

1668 de rezultate pentru "monica rosu" (2.80 secunde)
Pe de alta parte, senatorul PSD Cristian Radu Georgescu este convins ca motiunea impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei, are toate sansele sa treaca de Senat.
Vicepresedintele parlamentului german, deputatul social-democrat Susanne Kastner, a avertizat clasa politica din Romania ca demiterea ministrului justitiei, Monica Macovei, in urma motiunii simple aprobate de Senat, ar putea activa clauzele de salvgardare.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului. Comisia Ridzi a votat astazi recomandarea inceperii urmaririi penale si revocarea din functie a ministrului PD-L Monica Iacob Ridzi.
Procurorii anticoruptie sustin ca fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, ar fi cerut stergerea email-urilor si datelor informatice ale MTS care vizau organizarea Zilelor Tineretului, astfel incat ele sa nu fie descoperite.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Si sunt aici, timisoreni, pentru a va aminti ceea ce nu poate fi furat din memoria noastra, spre a va aminti ca Europa nu ne-a primit pentru ca ne-au dus acolo Traian Basescu si Monica Macovei.
Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. ... Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit? ... Da, clar, Monica. ... Monica Anghel ce zice? ... Monica ma suna in fiecare zi.
Conferentiar doctor Monica Luminos, sefa Sectiei clinice de boli infectioase pentru copii, din cadrul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", ne atrage atentia asupra principalelor simptome ale gripei: ... Monica Luminos.
Monica Pop, specialist in oftalmologie, a avut o ambitie iesita din comun atunci cand si-a propus sa scape de kilogramele in plus. Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca foarte mult.
Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. ... Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. ... Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai.
S-a contat astfel pe faptul ca Renate Weber, stalp de sustinere al asa-zisei societati civile, va reusi sa tina locul, in inimile frante ale talibanilor din presa si din politica, numitei Monica Macovei.
Presedintele Traian Basescu vrea sa reinnoade “firul rosu“ cu Kremlinul, intr-o varianta actualizata. ... Discutiile de la Moscova dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-au incheiat cu o concluzie, care n-ar insemna altceva decat reactivarea “firului rosu“ dintre Cotroceni si Kremlin.
se prezinta ca Glossary Link eritem rosu aprins, dureros, la 3-4cm de Glossary Link anus sau eritem perianal discret asociat cu fisuri dureroase.
Vedeau doar niste lumini de pozitie, flash-uri care se aprindeau alternativ, rosu sus, verde jos. ... Era un verde pe care nu-l are nici verdele cel mai crud al ierbii, iar rosul era un rosu foarte inchis.
Cealalta era de culoare crem deschis, aproape lamai, cu acoperisul rosu, si construita din materiale cum martorul nu vazuse pe Pamant.
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
In fapt, reteaua de traficanti cu combustibil este condusa chiar de comandantul navei, Nicolae Rosu. ... in fiecare zi, dupa terminarea orelor de program, adica in jurul orei 15.00, comandantul Nicolae Rosu iesea din tura cu canistrele pline de combustibil.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
dupa o faza acuta in care limba si fata interna a obrajilor sunt de un rosu aprins, uscate si lucioase, apar depuneri albicioase cremoase, care se pot desprinde. ... Afte Aftele sunt albicioase, situate la marginea limbii, cu margini colorate in rosu aprins, rotunde, bine conturate. ... Rosu aprins:
google-analytics.com