Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.70 secunde)
Femeile democrate au sarbatorit sambata, in avans, Ziua Europei, prilej cu care s-au reunit pentru a se imbarbata reciproc in privinta carierelor politice pe care si le-au ales.
creatori de moda, sculptori, decoratori, arhitecti, desenatori, pictori. Ea este de asemenea benefica si tuturor ocupatiilor care implica cooperarea si parteneriatul, precum si cercetarea:
Foarte multi deputati profita de prevederea din noul Regula-ment al Camerei, potrivit careia au dreptul la 8 zile de concediu de odihna platit pe sesiune parlamentara, adica pe perioada in care lucreaza, aceasta devenind practic o moda in ultima vreme.
Fie ca este o declaratie la moda, fie un plan de rebeliune, acesti tineri poarta din ce in ce mai putin accesorii de protectie solara:
FARCAS) Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
Pentru ca sunt la moda infractiunile rapide, in care se iau foarte putine obiecte odata, strict ce se poate valorifica rapid si fara prea multe riscuri, unii hoti reusesc sa plece linistiti, fara a starni suspiciunea celor cu care se intalnesc.
In acest fel, directorul regiei, Ilie Badescu, spera sa iasa din vizorul sefilor si sa isi pastreze fotoliul si in urmatorii ani. Contractarea creditelor bancare pentru acoperirea diverselor cheltuieli a devenit o moda, in 2006, in administratia locala craioveana.
Cred ca, in anii urmatori, geopolitica de moda veche va incepe sa afecteze Romania in moduri care ar putea prezenta probleme grave pentru dezvoltarea sa economica si politica interna.
Eu sunt un om de moda veche. Adica, cred in vocatie. Pentru mine, vocatia este esentiala in medicina si, in general, in alegerea profesiei.
In schimb, seful de la nu stiu care restaurant de lux poate impune o moda si un standard culinar pentru ca nu este bun ce este savuros ci ceea ce este recunoscut ca bun, adica ceea ce mananca cei buni.
- Povestea lui Traian Basescu nu este chiar atat de simpla, pentru ca noi tot timpul il invinuim doar pe el pentru sistemul concentrationar creat in mandatele lui, uitand ca inca din perioada lui Adrian Nastase deja era moda in care celor care erau incomozi in partid li se pregateau dosare prin celebrul nou infiintat PNA.
In plus, atat Wilder cat si omul din spatele manechinelor extraterestre a lucrat cu Directia de Razboi Psihologic, pentru filmul Death Mills. Asadar, ipoteza expusa are - folosind o expresie la moda - parfum de credibilitate. (Sursa: revistamagazin.ro)
Ea spune ca delincventa este contagioasa - asa cum este contagioasa o tendinta in moda, ca poate incepe cu o fereastra sparta si se poate raspandi in intreaga comunitate.
Noile colturi au fost amenajate cu un rand de bordura rosie, peste cea existenta, iar la intersectia cu strada Poterasi au fost puse chiar doua randuri de borduri noi noute, peste cea veche, din granit - Upskirting, in traducere ridicatul fustei este noul fenomen la moda printre pustii irlandezi si presupune fotografierea sau filmarea sub fusta unei femei fara acordul acesteia.
A plecat in Anglia in anul doi de rezidentiat pentru ca era la moda. Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
Alegerile anticipate, inundatiile si "grozaviile" guvernarii pesediste nu mai sint la moda. Acum toti politicienii vorbesc despre "turnatorii" de pe scena politica.
In alta ordine de idei, pentru ca tot este un subiect la moda dosariada, consilierul judetean PNL a precizat ca "dosar de colaborator sigur nu am, pentru ca nu am dat cu subsemnatul niciodata, nu am informat nici macar verbal si nu am fost racolat, iar de urmarit este posibil, dar nu m-am interesat inca.
Si iti spui "data viitoare cobor la chiosc, iau ce imi trebuie si nu mai vin aici ca sa cheltuiesc atatia bani", dar si atunci vei face exact acelasi lucru pentru ca este la moda sa iti faci cumparaturile din supermarket.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
google-analytics.com