Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (3.19 secunde)
Demisiile din functiile de conducere ale PSD sau chiar din partid se inmultesc pe zi ce trece, nemultumirile rabufnind dupa preluarea sefiei de catre Mircea Geoana.
PRM vrea sa reinvie hulita perioada a uniformelor din scoli. Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
la Mamaia, in paralel cu o noua manifestare expozitionala denumita Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu organizatorii TINIMTEX.
Aceasta moda este depasita. PNL nu are nevoie de congrese extraordinare si diverse combinatii populare. Noi avem un anumit trecut si nu trebuie sa discutam de combinatii ieftine“, a afirmat Campeanu.
Dupa moda zilei, jurnalistii romani isi cauta cu grabire si aliati importanti in strainatate, pe care, desigur, ii si gasesc:
Defilarea mioritelor moderne si aratoase a fost inca o mostra de frumusete romaneasca, intr-o prezentare de moda in care mireasa colectiei a fost Adelina Pestritu.
De pilda, Borussia Dortmund, campioana Germaniei, tocmai si-a aratat vestimentatia printr-o prezentare de moda . Conducatorii de la Ayr United, echipa din liga secunda scotiana, au mers mai departe.
Internet in aproape orice obiect din jurul nostru In prezent smartphone-urile si tabletele sunt terminalele mobile despre care se vorbeste cel mai mult, dar ce se va intampla in cinci - zece ani, cu ce ne vom conecta atunci la internet si ce va ajunge sa fie la moda?
5.3 Cu sau fara 3D 3D-ul nu mai reprezinta de mult o moda sau un moft si tinde sa devina din ce in ce mai prezent in vietile noastre.
Tamara era foarte jucausa, Tamara era foarte flexibila, Tamara era foarte vesela, Tamara sarea in tramvai sa ma sarute, Tamara se imbraca aiurea, era foarte inventiva, facea rochii si pentru altii din carpe innodate in culoare, a lansat chiar o moda cu asta.
Si astazi sunt la moda basmalele inflorate, albe si negre, pe care le putem combina cu orice obiect de vestimentatie.
Cei peste 100 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere pentru vacante si City Break-uri, sesiuni gratuite de make-up si coafura, prezentari de moda cu tinute Max Mara si Karen Millen alese pentru vacante de tip safari si croaziere, dar si pentru calatorii de afaceri.
Sentimentul relaxant de vacanta al verii, care este acompaniat de mult soare si de o prima urcare a temperaturilor isi face simtita prezenta si in moda de incaltaminte.
D-sa arata ca datele si faptele citate de D-sa cu privire la Brancusi, o figura mai putin cunoscuta, arata lipsa lui de sinceritate, si il ilustreaza ca pe un om de talent si de mari sperante in prima parte a activitatii sale, dar care, sub influenta unor sculptori la moda la Paris, care cultivau indefinitul si a cubismului, a devenit formalist, chiar cind foloseste elemente din arta populara, speculind prin mijloace bizare gusturilor morbide ale societatii burgheze.
- Cum ai avut ideea sa vii cu colectia ta de pantofi la magazinul Moda Mania, pe Calea Victoriei? - Pentru ca s-a creat o prietenie cu Alina Gavrila si atunci ea fiind in acest domeniu de cativa ani, ne-am imbratisat mainile.
Legat de acest subiect la moda, Mironescu crede ca vina ii apartine in totalitate dizidentului Ticu, cel care nu a stiut sa managerieze in mod eficient o situatie favorabila lui la inceput, dar pe care a intors-o impotriva sa prin atitudinea aroganta afisata inaintea alegerilor.
Jurnalistele din presa scrisa / online si bloggeritele de moda sunt asteptate la Marulia Atelier pe 23 februarie, intre orele 16.00 - 19.00.
Si cum la moda in aceste zile - gratie si votarii, dupa ani de asteptare si taraganare, a legii lustratiei - este sa se vorbeasca despre comunisti, securisti si turnatori, de ce sa nu luam in calcul toate persoanele trecute de o anumita varsta?
GEORGE CUSNARENCU) Desi sunt la moda atat psihiatri, cat si cei care cred ca pot deslusi semnificatia viselor, cea mai interesanta activitate nocturna a organismului nostru, visele, raman un mister inca nedeslusit in intregime, cufundat in legende.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
google-analytics.com