Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (5.50 secunde)
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; ... Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up.
Timp de peste doi ani, creatorul de moda s-a luptat cu o forma rara de cancer. Abloh a fost directorul executiv al casei de moda Off-White.
Cuvantul la moda anul acesta. ... Daca in teren e la moda ridicatul din umeri, si la centru se pare ca vina este pasata neelegant pe… vicisitudinile naturii, ca doar se stie ca, prin… natura lucrurilor, omul este neputincios in fata naturii.
Moda discriminarilor pozitive s-a ridicat la rangul de normal. ... Moda vestica dintr-o Olanda unde a aparut Partidul Pedofililor se vrea transferata cu forta si la noi.
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Acum cativa ani era la moda prezicerea de cutremure. ... Moda prezicerilor catastrofale a cam trecut. Vizionarii, savantii de ocazie s-au potolit, sau nu mai au ascultare.
Nici treaba asta cu moda nu e prea simpla, mai ales cand toate privirile sunt atintite asupra ta. Le-am luat pe celebritatile noastre la intrebari legate de fashion si am aflat ce le deranjeaza cel mai tare cand vine vorba despre tinute.
Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
In urma cu sase ani, celebra casa de moda a fost implicata intr-un scandal international. Casa de moda Christian Dior a fost acuzata de plagiat, mai exact ca a copiat motivele traditionale ale unui cojoc din Tara Beiusului.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Iliescu a adaugat ca, in ceea ce il priveste, in ziare apar “bazaconii“ si “fleacuri“, dar ca, totusi, in prezent nu mai sunt la moda lozincile primitive de la inceputul anilor ’90, cum ar fi “Iliescu - nomenclaturist“, desi mai sunt ziaristi care exerseaza aceste teme, gen “Iliescu - KGB“.
In decursul raidului nostru de ieri am tras o raita prin Satmar pentru a vedea cum stau lucrurile in domeniul afisajului electoral l Ajungind in preajma Casei de moda, cea mai inalta cladire din zona, dam de trei bannere l Unul cuprinde sigla Aliantei D.A.
Iar despre noua moda, devenita regula nescrisa, de a-ti intampina musafirii la intrare cu o pereche de papuci de casa, confortabili si pufosi, trebuie sa revenim la ex-viceprimarul Gheorghe Dontu, care s-a declarat impotriva.
De la moda a trecut la viata politica. Monica Columbeanu, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, va fi purtatorul de cuvant al fostului deputat Nati Meir, candidat independent la Presedintie.
De asta a cerut dizolvarea consiliului, ca sa poata sa-si dea lui insusi lucrari de asfaltare si sotiei sale finantari pentru groapa de gunoi si spectacole de moda cu Monica Columbeanu.
Mai degraba s-a multumit sa adopte un discurs cvasi-neoliberal, pentru ca "asa e la moda" sau pentru ca ne temem de eticheta de "neocomunisti"!
Moda cercetarilor electorale a atins noi culmi. Alianta D.A. a comandat un sondaj Biroului de Cercetari Sociale prin care sa se stabileasca nu doar problemele bucurestenilor, dar si care este cel mai “frumos“ si cel mai “urat“ candidat pentru Capitala.
Pe bani, acum vine moda asta cu "dam bani fiecarui parlamentar ca sa voteze"... Radu Moraru: PSD a practicat acest santaj cu PNL, daca va aduceti aminte, Tariceanu.
La noi este la moda tehnica "parjolirii pamantului si a otravirii fantanilor". Iau un exemplu la intamplare - problema baietilor destepti, unde Guvernul trebuie sa ia o hotarare in aceste zile apropos de contractele de energie.
Cu un termen la moda in aceste zile cucernice, este solutia mantuirii Romaniei de Sistemul noii securitati. Este solutia recapatarii demnitatii poporului in fata ocultei, a vascularizarii partidelor politice cu incredere, a ridicarii Parlamentului din tarana in care a fost doborat de Basescu.
google-analytics.com