Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.74 secunde)
"Ma bucur foarte mult ca am fost pe scena alaturi de Lorena, sora mea, la prima ei prezentare de moda. ... Imi plac foarte mult creatiile Lucia Bella, sunt sexi si feminine si ni se potrivesc perfect amandurora", a marturisit Andreea dupa prezentarea de moda.
Sambata, participantii s-au delectat cu un spectacol de moda al unor designeri italieni, dar si de aniversarea a 20 de ani de Transilvania Fashion printr-o prezentare de moda la care au luat parte modelele cele mai importante ale agentiei.
Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina din peisajul autohton. TRENDS imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat in functie de personalitatea , aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.
Aceasta a vizitat Salonul de Moda de la Paris si, pentru ca francezii dau tonul in moda, Liliana s-a inspirat din ce a vazut acolo.
Radu Mazare a mai fost costumat in aceasta vara in Ludovic al XIV-lea si in Nabucodonosor, la precedentele aparitii la carnaval, dar a participat si la doua prezentari de moda unde a fost explorator si rege african.
Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. ... Cosmina Englizian a pornit in moda de la o idee izvorata in urma unei observarii:
Fotografie din planor, elicopter, saloane, prezentari de moda si fotografii la peste 150 de nunti.
"A fi carismatica si in pas cu moda, te ajuta oriunde, nu doar in afaceri. ... Insa, in acest "pas cu moda", in business, trebuie tinuta o limita.
Colectia se adreseaza intregii familii si propune solutii la moda pentru intoarcerea la birou, iesiri in oras sau petrecerea timpului liber. ... In plus, pentru a marca lansarea noii colectii, hipermarketurile Carrefour din tara vor gazdui prezentari de moda in ziua de vineri, 19 septembrie.
Intregul concept de eveniment a fost distrativ, a inceput cu o prezentare de moda in care manechinele au prezentat diverse stiluri vestimentare, dupa care a avut loc o tombola la care 10 participante au castigat cate un voucher de cumparaturi.
Si acum nu mai seamana deloc cu celebrul creator de moda. ... Dar eu nu o promovez, ca trend", a spus creatorul de moda.
In premiera in Romania, marile vedete din sport au urcat pe o scena de moda in calitate de manechini! ... A fost un show unic de moda in Romania, unde valorile adevarate au stralucit in lumina reflectoarelor, spectatorii aplaudand la scena deschisa acest demers de a promova vedetele adevarate.
BSB, retailer-ul de moda pentru femei, anunta deschiderea celui de-alea douazecelea magazin din Romania, odata cu inaugurarea Mega Mall, centrul comercial din Capitala, care va fi lansat pe 14 mai.
Formator de opinie pe diverse domenii, vedeta propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationarea in cuplu.
Dana Savuica propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationare in cuplu.
Moda pe care o fac de 20 de ani este o moda cu suflet, iar cel mai mare beneficiu este capitalul de imagine pe care l-am castigat si cele cateva mii de femei speciale care imi cumpara creatiile.
doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business. ... A fost Next Diva si imi da idei de tinute, imi trimite poze cu tendintele in moda din Statele Unite ale Americii.
Mai mult, seara se va deschide cu o prezentare de moda ce contine tinute perfecte pentru acest sezon :
Pasionatii de moda prezenti recent, in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial Plaza Romania, au avut parte de o seara speciala si o atmosfera de poveste. ... Intreaga prezentare de moda a purtat semnatura directorului artistic & de styling Maria Andrei.
Moda este un mod placut si usor de a exprima schimbarea. ... La Cloche ne dorim sa iti oferim inspiratie pentru schimbare si sa te incurajam sa experimentezi noi lookuri in asa fel incat sa transformi moda intr-un stil personal unic.
google-analytics.com