Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (2.96 secunde)
Stilurile abordate sunt ideale pentru oras, plaja sau iesiri in aer liber, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea tesaturilor", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, care este si pasionata de moda.
Cei aproximativ 100 de oaspeti au primit sfaturi utile despre frumusete, moda si stil, alaturi de partenerii evenimentului: ... A luptat pentru mine, a avut incredere in mine si asa am ajuns manechin in elita Casei de Moda Venus.
Imbraca numai femei care doresc sa afiseze eleganta retro prezenta astazi in moda de pretutindeni. ... Oamenii spun Cum adica vrei sa ajuti lumea, dar esti atat de preocupat de moda?' E ilegal sa fii dezbracat. Moda este ceva deosebit de important.
Monique, Strada Lipscani 59, Now&Wow (Patrascu Voda 2), Moda Mania (Calea Victoriei 208), Piasti (Pache Protopopescu 52) si virtual pe pagina de FB: ... Cum a inceput pasiunea ta pentru moda?
Nu au iesit din preferintele designerilor nici in acest sezon fustele de tul, purtate cu hanorace la moda si pantofi stiletto si dungile asortate intre ele in culori si texturi diverse, cum vedem la fetele de la Alist, sau jachetele tip bomber sau de rapper indragite de Dana Rogoz - http://www.danarogoz.com/piesele-clasice-de-street-wear/.
Afla care sunt cele mai noi modele de sandale din colectiile designerilor ce au fost expuse in prezentarile de moda de la Paris, Milano, Londra si New York in acest an.
Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
Cei peste 130 de invitati au avut ocazia sa asiste la consiliere de styling, impachetarea bagajelor pentru diferite destinatii de vacanta, prezentari de moda, primind sfaturi utile de la specialisti in domeniul modei, frumusetii si travelling-ului:
Moda rochiilor online pentru revelionul 2016 Rochii ieftine online, de zi, de ocazie, de seara, de vara.
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - Ati lucrat in domeniul bancar inainte de a va apuca de moda. ... Ce v-a determinat sa va apucati de moda? ... - Cei doi copii va mostenesc talentul in moda?
Va permiteti si sunt la moda clinicile de peste hotare... ... Probabil ca este la moda ca guvernantii sa faca operatii in strainatate. Nu este insa si moda romanilor de rand, platitori de taxe catre stat.
Printre acestia, s-a aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, un admirator si un sustinator declarat al lui Sorin Oprescu, la presedintia Romaniei. ... A avut grija ca lucrarile sa iasa la termen", a spus creatorul de moda Catalin Botezatu.
Un moment extrem de gustat de toti cei prezenti la eveniment a fost si inedita prezentare de moda care a incheiat de altfel festivitatea Galei.
Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca evaziunea fiscala in comertul cu legume si fructe "este un alt sport la moda", care afecteaza comercializarea produselor autohtone.
subsol si parter - accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 - moda femei; ... et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.
subsol si parter - accesorii si decoratiuni; et 1 si 3 - moda femei; ... et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.
Pe langa magazinul cu reduceri permanente aici poti gasi si sala de fitness,si agentie de voiaj, si prezentari de moda, si concerte.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Pentru Takko, orasele mici si mijlocii ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, cererea de produse de moda este foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie moderat.", explica Cosmin Ulmean, Country Manager Takko Romania.
google-analytics.com