Cautare

139 de rezultate pentru "mituri implant dentar" (5.22 secunde)
In plus acest studiu suprinde si prin demontarea unor mituri si anume ca orasenii si tinerii sunt mai sedentari si, implicit, printre ei mai multi supraponderali si obezi.
Mai exista o serie de "mituri" conform carora anumite pozitii sexuale favorizeaza conceptia unui copil cu un gen specific (confirmate in unele cazuri, infirmate in altele - in unele documentatii se specifica necesitatea intrunirii unui cumul de cerinte pentru a putea permite alegerea sexului in etapa de preconceptie).
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! Fals! Vointa este un instrument psihic de ajutor pe perioade scurte de timp.
Se spune ca insula adaposteste mormantul lui Odiseu, faimosul erou al capodoperei lui Homer, fiind intesata de legende, mituri si situri istorice precum Citadela Venetiana din pitorescul Assos si Manastirea Sf.
mai citesc doua - trei site-uri, se mai uita la televizor sau mai aud doua-trei povesti cu femei care au murit, mai afla si ca mai doare, pentru ca mama sau bunica lor au nascut inainte de anii '90 sau mai afla ca cineva avea trombofilie si i-a murit copilul si se creeaza niste mituri care te fac receptiv la tot ce e rau.
Inconjurat de mituri, de suferinta, de sperante. A fost martorul unui proces de tranzitie si al victoriei impotriva hegemoniei americane.
ULUITOARELE intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia vasului TITANIC a fost impanzita de mituri si legende.
Aceste afirmatii sunt bazate pe cateva descoperiri ale unor orase subterane din diverse zone ale globului, mituri locale, picturi bizare din pesteri, iar recent pe o declaratie importanta venita din partea unui oficial roman.
De asemenea, pe acest site vizitatorii vor putea gasi si informatii inedite despre aceasta boala, mituri si adevaruri despre cancerul de san, precum si link-uri utile catre resurse educationale, grupuri de suport sau ghiduri pentru pacienti.
De asemenea, pe acest site vizitatorii vor putea gasi si informatii inedite despre aceasta boala, mituri si adevaruri despre cancerul de san, precum si link-uri utile catre resurse educationale, grupuri de suport sau ghiduri pentru pacienti.
S-au dus pe copca, asadar, mituri ale partidului, figuri legendare de tractorist, care fac majoritati si castiga campanii, care dau lovituri reusite si schimba ierarhia cand isi unesc duplicitatea.
In a trezi admiratia, a provoca indignare, a starni compasiune, in a dezinforma, a genera emotii, a alunga ratiunea, a incita la deductii, pe scurt in a manipula. Manipularea exista inca de la inceputuri, iar marile mituri se bazeaza pe minciuni.
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate.
Oamenii vorbesc despre sanatate si frumusete ca despre doua elemente date, punand totul la diateza pasiva si imbracand in voalul norocului felul in care arati sau te simti.
Unele sunt verificate si ar fi reale, insa altele pot fi mituri urbane 1. Testul fondului de ten Bineinteles ca trebuia sa incep cu cel mai ciudat.
Si Dieter Breuers vorbeste, in cartea O istorie putin altfel a vrajitoarelor si a prigonirii lor, despre povesti si mituri, facand referire si la Lilith:
Circula mai multe mituri privind originea numelui lacului. Una este despre un han pe nume Srebrist, care a murit in vecinatate in timp ce ducea o lupta inegala cu pecenegii.
Putem intalni astfel de mituri peste tot, inclusiv la aborigenii australieni, la pigmei ori la eschimosi, dar si in folclorul multor popoare din Europa.
Pentru mine ce conteaza in acest moment este ca, strict sportiv, securitatea pe stadioane, bunul simt si fair-play-ul nu vor mai fi doar niste mituri si, incetul cu incetul, poate se va civiliza si sportul mioritic.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com