Cautare

139 de rezultate pentru "mituri implant dentar" (3.20 secunde)
Emil Strunga a mai spus si ca joi au fost darimate doua mituri: mitul invincibilitatii si mitul consecventei cu sine insusi a lui Traian Basescu.
Nu am sa comentez aceste "adevaruri", ci doar ca ele reprezinta mituri demontate recent chiar de unele personalitati aduse in discutie.
restul sunt incercari esuate, mituri sau basme de adormit copiii. In Uniunea Europeana, drept raspuns la criza, unele state au reusit sa impuna un set de politici care au in comun o trasatura - austeritatea.
Se darama ceva mituri fondatoare despre piete, eficienta, inteligenta lor? Asta e! Toata lumea ne-a batut la cap cu neputinta statului de a administra averea publica.
Cei mai multi istorici au ajuns la concluzia ca povestile despre Robin Hood si acolitii sai sunt mituri care au aparut din fabule populare despre rezistenta impotriva opresiunii.
Poeziile avand ca titlu denumirile unor constelatii contin aluzii la mituri existentiale, cum ar fi al androginului (Albastru ranit, ce-si striga perechea).
Tarand nume, fapte si mituri ne lasa mai tristi, mai insingurati. Conteaza mult perceptia personala asupra timpului. Timpul este asa cum il vede fiecare, dar este si asa cum nu-l vede, dar il vad altii.
Aceasta carte pune in discutie unele dintre cele mai frecvente mituri care sunt vandute tinerelor femei si analizeaza unele teme tabu din cercetarea stiintifica ce nu sunt discutate in lumea corecta politic a universitatilor sau in cultura populara destinata femeilor tinere.
5 mituri despre dieta Dukan explicate chiar de medicul care a inventat-o Este una din cele mai eficiente diete, dar totodata si una din cele mai controversate.
Exista chiar si o poveste despre soia care este folosita de calugari pentru a-si infrana pornirile sexuale. Poate este adevarat sau sunt doar mituri urbane, insa merita sa-ti asumi riscul? (sursa:yourtango.com) Sursa : problemedesex.ro
De aici, multe credinte si legende s-au format in jurul acestei venerari, cea mai interesanta varianta de mituri fiind cea a "lipsei soarelui", motiv raspandit in intreaga lume.
Actioneaza conform unor mituri si prejudecati, ia decizii importante pe baza de wishful thinking (gandirea deziderativa ce distorsioneaza realitatea in functie de propriile dorinte).
Matei Bals" si Centrul pentru Jurnalism Independent a organizat vineri workshopul media "Virusul tacut VHC — intre riscuri, deficiente si mituri".
Procesul de manifestare a misterului din cochilie imbraca, insa, aspecte diverse, chiar daca in esenta cuprinde aceleasi mituri primordiale care vizeaza Creatia, Desavarsirea, Misterul si Renasterea.
Religia este un sistem de credinte bazate pe personalitati intangibile care sunt luate drept model, pe invataturile acestora si pe mituri.
La Fantana, furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea si liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator, lanseaza campania "Filtreaza apa de mituri".
Sa nu dam vina pe gene Conform specialistilor in genetica, scuze precum, n-am cum sa nu ma imbolnavesc daca mama sau tata au fost bolnavi sau sunt predispus/a la ingrasare din cauza genelor sunt doar MITURI.
- Dupa 1989 s-a dezvoltat, in Romania, un foarte puternic si agresiv curent antinational, promovat de o seama de intelectuali de o valoare cu totul relativa - ei se lauda intre ei, se socotesc mari invatati, mari savanti - care, dupa opinia mea, sunt mituiti ca sa aiba o asemenea atitudine, sa sustina, spre exemplu, ca istoria romanilor este o succesiune de mituri, ca ea nu are nimic pozitiv si demn de valorificat, ca istoricii, chiar daca este vorba de Xenopol, de Iorga, de Giurescu, de Otetea, au mitizat istoria, au creat personalitati si episoade pozitive, cand, in realitate, romanii au fost un popor in bataia vantului, la periferia istoriei s.a.m.d.
De sute de ani inspira fabule si mituri fascinante, iar de curand au acaparat chiar si lumea filmului, intrand in randul supereroilor.
Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului Chiar din primele zile, disparitia Titanicului a fost impanzita de mituri si legende. Pe langa cele traditionale, la noi au ajuns si versiuni fantastice.
google-analytics.com