Cautare

139 de rezultate pentru "mituri implant dentar" (3.08 secunde)
INTERVENTIA CHIRURGICALA PENTRU UN IMPLANT DENTAR ESTE FOARTE DUREROASA: ... FALS Beneficiile implantului dentar sunt incontestabile si depasesc orice alte tehnici deci si reconstructie a zambetului. ... TRATAMENTUL CU IMPLANT DENTAR DUREAZA FOARTE MULT:
Plombele cu amalgam dentar nu reprezinta un pericol pentru sanatatea omului. La ora actuala, cele doua componente ale amalgamului dentar (mercurul si pulberea metalica) sunt livrate in capsule.
Tipuri de reconstructie de san Sunt mai multe tipuri de reconstructie de san, folosind fie un implant mamar, fie tesuturile proprii, fie o combinatie de implant si tesuturi. ... Tipuri de interventii cu implant Reconstructia imediata cu implant se face in acelasi timp cu mastectomia.
Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid. ... - O prejudecata intalnita in cadrul tuturor segmentelor de varsta, inclusiv la copii, este faptul ca aparatul dentar reprezinta o solutie a unei probleme exclusiv estetice.
Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar. ... Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd.
Gratie celor 150 de ani de experienta, a formulelor si tehnologiilor inovatoare in domeniul ingrijirii dentare, produsele ARM & HAMMER ofera o experienta exceptionala si asigura refacerea suprafetei smaltului dentar, lasand dintele mai sanatos, mai puternic, neted si alb.
adica inflamarea nervului dentar ce conduce la dureri foarte mari si la extirparea, scoaterea nervului, ne avertizeaza dr. ... Pentru a ne mentine sanatatea dintilor, dr Zeana ne sfatuieste sa facem detartrajul dentar de doua ori pe an cu ocazia controlului de rutina.
Pe pagina de facebook Art Implant a fost postat recent un text despre aparatul dentar:
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
Dincolo de prezentarea seaca a informatiilor, unul din scopurile urmarite de europarlamentarii democrati este demontarea unor adevarate euro-mituri, in realitate preocupari false ale cetatenilor, in lipsa unei informari corecte.
Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza:
3 mituri despre sex care ne impiedica sa gasim dragostea adevarata: ... Exista o serie de mituri despre sex care se pot dovedi adevarate obstacole in descoperirea iubirii adevarate si in cladirea unei relatii de cuplu.
OMS recomanda eliminarea mercurului din termometre, aparate de masurarea tensiunii, cosmetice si amalgamul dentar Mercurul este unul dintre cele zece elemente chimice periculoase pentru sanatatea publica, deoarece poate avea efecte foarte toxice asupra sistemului nervos, digestiv si a unor organe.
Peste 50% dintre persoanele care au nevoie sa poarte aparat dentar din cauza malpozitiei dinților, considera ca singurul efect al acestuia este cel estetic.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara.
Implant mamar cu risc de cancer (Autor: ... In concluziile publicate la 4 martie a.c., Inca subliniaza riscul major de LAGC la femeile purtatoare de implant mamar, comparativ cu femeile care nu au asemenea implanturi.
Kurbe Mawada, specialistul Clinicii Art Implant, sustine ca acestea sunt doar mituri si ca albirea dentara reala se obtine doar prin tratamente profesionale si nu strica dintii.
7 mituri legate de spalarea hainelor (BY CARMEN NEGOITA) Spalatul hainelor este probabil una din cele mai plictisitoare activitati si totusi, vrem, nu vrem trebuie sa facem asta saptamana de saptamana.
Cele mai frecvente mituri despre cancer (Autor: ... Aflati care sunt cele mai frecvente mituri despre cancer. ... Mituri false despre cancer:
Scheele sustine ca in jurul integrarii s-au creat o serie de mituri pe care a incercat sa le demoleze. Unul dintre mituri este ca Romania isi va deschide piata catre UE si multe dintre firmele romanesti vor fi in pericol sa dispara.
google-analytics.com