Cautare

366 de rezultate pentru "mita" (3.53 secunde)
„Credem ca, prin aceasta masura, daca vor fi alesi nominal, presedintii de consilii judetene vor avea o mai mare legitimitate si nu se vor mai intampla mizeriile, tradarile si actele de mita de pana acum, cand se alegeau sefii de consilii”, a adaugat Dan Motreanu.
PSD vrea ca Bulucea sa circule gratuit cu RAT Distinctia „cetatean de onoare“ se acorda de regula acelor personalitati care si-au pus viata si activitatea in slujba orasului, care au facut ceva bun pentru cetatenii orasului, care sint dincolo de orice fel de banuieli urite legate de interesul personal, spaga sau mita, coruptie sau prostie.
Probabil presati de cele 16 actiuni in instanta, nu au avut rabdare sa caute ceva care sa le dea mai bine la imagine, ca de exemplu o luare de mita, si au venit cu asta”, a afirmat, ironic, Mazare.
Antena3: Imaginea surprinsa pe o strada din Bucuresti. TOTI soferii care treceau pe langa ea claxonau fara oprire.
Tot in acest an, Becali a mai avut alte doua condamnari definitive, dispuse tot de instanta suprema, respectiv una de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii celor care i-au furat limuzina, si una de trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", pentru dare de mita si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Reamintim ca presedintele Camerei Deputatilor este cercetat penal in dosarul Zambaccian, sub acuzarea de luare de mita.
78/2000 si de infractiunea de luare de mita, in cerere se vorbeste de "obtinere de foloase necuvenite", terminologia facand trimitere implicit la infractiunea de primire de foloase necuvenite, cererea inducand de la inceput o confuzie voita.
In solicitarea trimisa Camerei Deputatilor, procurorii isi arumenteaza cererea de incuviintare a perchezitiilor prin faptul ca Adrian Nastase este cercetat penal pentru fapte asimilate infractiunilor de coruptie, precum si pentru luare de mita.
Ion Iliescu incearca sa se impace cu Traian Basescu Drumul batatorit de PSD catre DNA a fost urmat ieri si de Miron Mitrea, acuzat de luare de mita si primire de foloase necuvenite si care a trebuit sa dea socoteala despre casa pe care i-a ridicat-o mamei sale printr-o companie a lui Sergiu Sechelariu.
Noutatea ordonantei ar fi, potrivit Guvernului, "posibilitatea folosirii investigatorilor sub acoperire sau a celor cu identitate reala pentru obtinerea mijloacelor de proba, numai in cazul in care un functionar a savarsit o infractiune de luare de mita.
Astfel, a fost respinsa "posibilitatea folosirii investigatorilor sub acoperire sau a celor cu identitate reala pentru obtinerea mijloacelor de proba, numai in cazul in care un functionar a savarsit o infractiune de luare de mita" pentru o perioada maxima de patru luni.
Membrii Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor au decis ieri ca cererea de incuviintare a perchezitiei imobilelor din Zambaccian si a vilei de la Cornu ale lui Adrian Nastase, pentru obtinerea unor probe pentru dosarul in care acesta este acuzat de luare de mita si de foloase necuvenite, sa fie dezbatuta si votata in sedinta de plen de astazi, la ora 11.00.
El a mentionat ca averile ilicite ar putea fi confiscate, acestea fiind obtinute din luare de mita si primire de foloase necuvenite, iar averile nejustificate vor fi impozitate, acestea nefiind similare cu averile ilicite.
In dosarul Zambaccian, Adrian Nastase este invinuit pentru luare de mita si trafic de influenta, fiind acuzat alaturi de mai multe persoane, printre care si sotia sa, Dana Nastase.
In dosarul Zambaccian Nastase este invinuit de luare de mita si trafic de influenta.
Cert este faptul ca intr-a-ntaia si a doua, invatatoarea, capacitata de multe borcane de dulceata si serbet pe care i le dadea mita bunica-mea, a decis sa ma vindece de balbaiala punandu-ma sa spun basme.
Initial au crezut ca si la Constanta ar exista framantari in cadrul partidului si ca vor reusi, prin santaj sau prin dare de mita, sa cumpere cativa consilieri judeteni.
Potrivit presedintelui PNL Bihor, deputat Cornel Popa, PNL considera ca trebuie avute in vedere atat abuzurile si coruptia la nivel inalt, cat si actele marunte: abuzuri, decizii nejuste sau ilegale, cerere de mita etc.
Pretindeti conducatorilor dumneavoastra o guvernare mai buna - sali de judecata transparente, urmarirea penala in caz de mita, insistarea asupra integritatii si transparentei in spatiul public este unul dintre cele mai patriotice lucruri pe care romanii de rand le pot face.
Aici am avut sansa sa-i vad la lucru pe Ilie Mita, Alexe Oprescu, Sofia Susan si mai tanarul, pe atunci, George Grigorescu, cum in gradina Casei de cultura de vis a vis de Sfatul popular raional(actuala Prefectura) am urmarit mai multe spectacole ale formatiei Triumf si ale solistului Giuseppe Stefan.
google-analytics.com