Cautare

3039 de rezultate pentru "miss slobozia 2010" (5.26 secunde)
Adevarul de Slobozia: ... Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Miss Bucuresti 2013: Cele mai frumoase fete din Capitala isi vor disputa coroana duminica Cele mai frumoase fete din Capitala au concurat pentru titlul de Miss Bucuresti 2013, iar toti romanii pot afla maine, 19 Mai, de la ora 20.00, exclusiv la TVH, finala concursului Miss Bucuresti 2013.
Cristi Teodorescu) Miss Franta, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasa luni Miss Univers in cadrul unui concurs televizat desfasurat la Manila, impunandu-se in finala in fata concurentelor din Haiti si Columbia, relateaza AFP.
Miss European Tourism 2014, desemnata la Busteni "Miss European Tourism 2014" a fost desemnata la Busteni. ... Aspirantele la miss au defilat in costume nationale specifice tarilor din care provin, dar si in alte tinute.
Anca Francesca Neculaiasa va reprezinta Romania in Japonia in cadrul Miss International 2014 Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.
Ewing de Slobozia construise in zona Ranch-ul Southfork, un Zoo, un turn Eiffel mai mititel, precum si alte intreprinderi "capitaliste". ... Catedrala Episcopala din Slobozia, prima si cea mai mare constructie de acest fel din tara, finalizata dupa caderea comunismului.
Miss World 2016 are doar 19 ani (Autoare: Carmen Stefan) Stephanie del Valle din Puerto Rico a fost incoronata Miss World 2016 . ... Noua Miss World are doar 19 ani si este de o frumusete rapitoare.
Prin Legea de organizare administrativ - teritoriala din 1968 era reinfiintat judetul Ialomita cu resedinta la Slobozia. ... Prin Legea de organizare administrativ - teritoriala din 1968 era reinfiintat judetul Ialomita cu resedinta la Slobozia.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Diana Popistasu, o studenta la drept in varsta de 21 de ani, va reprezenta Romania la Miss Earth 2012, un concurs de frumusete care are loc in Filipine, intre 5 si 26 noiembrie.
Cine este noua Miss BUM-BUM. Brazilienii au ales cel mai frumos fund din lume Brazilienii organizeaza in fiecare an un concurs mai putin obisnuit de Miss, se numeste "Miss Bum-Bum", iar concurentele sunt departajate in functie de frumusetea ...
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Cum arata Miss Litoral 2016 Atmosfera incendiara duminica seara intr-un club din Mamaia. Cele mai frumoase fete din tara s-au batut pe titlul Miss Litoral 2016.Doar una a fost insa castigatoare.
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival.
Romanca Anca Bucur este Miss Fitness Universe Anca Bucur s-a nascut pe 20 iulie 1987 si spune despre ea ca este ambitioasa, devotata si ca iubeste sportul si stilul de viata sanatos.
Brazilienii isi aleg Miss Bum Bum 2013! Vezi cum arata cel mai fierbinte joc Cele mai tari posterioare din Brazilia sunt gata pentru Miss Bum Bum 2013, competitie pe care niciun barbat nu trebuie sa o rateze.
In primul meu articol, pe care l-am regasit in paginile ingalbenite de vreme ale unei publicatii ce aparea la Slobozia (Tribuna Ialomitei nr.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc). ... Pasat, Holmu, Parlita, Pasatel, Mironi, Banzari, Bursuci, Mosneanca, Raculova, Herbina (raionul Balta), Budai, Buza, Stramba, Brosteni, Slobozia, Buchet, Timcau, Ploti, Serbi (raionul Crutai);
google-analytics.com