Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (2.91 secunde)
Voia Domnului este invocata in diverse situatii, dar mai ales in cazul nenorocirilor si a mortii. ... Cand se spune despre cineva ca umbla in voia Domnului inseamna ca acela este un om profund credincios.
Ea voia sentimente, iubire. Celalalt voia doar... ... Ea se consuma intr-o relatie in care era singura si credea ca asta voia. Ea credea ca-l voia pe el, iar energiile ce izvorau din subconstientul ei o determinau, continuu, sa dea, sa dea si iarasi sa dea.
Benes nici nu voia la Pensii, voia la Drumuri "Eu nu am fost numit, ci propus de Partidul Democrat, am sustinut un concurs si am luat primul din alti 8-9 candidati", justifica Oscar Benes, seful Casei Judetene de Pensii din Constanta decizia sa de a se mentine pe pozitii si de a nu-si da demisia.
Fiind tot la Washington, in Senat, intr-o zi a fost sunat de Bob Bigelow, care i-a spus ca primit o scrisoare ciudata pe care voia sa i-o trimita prin curier. ... Expeditorul spunea ca este interesat de ceea ce facea Bigellow si voia sa vorbeasca cu el.
O IARTA-MI TE ROG, DOAMNE O, iarta-mi te rog Doamne, atatea rugaciuni Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni Caci am facut adesea din Tine robul meu Nu eu sa ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta Iti cer, Iti cer intr-una sa faci Tu voia mea, Iti cer sa alungi necazul, sa-mi lasi un loc in rai Si sa-mi slujesti in toate sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai Gindindu-ma ca daca Iti cint si Te slavesc Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce-mi doresc O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga Si invata-ma ca altfel sa stau in fata Ta Nu tot cerindu-Ti Tie sa fii tu robul meu Ci Tu cerindu-mi mie, iar robul sa fiu eu Sa inteleg ca felul cel bun de a ma ruga E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta!
O, iarta-mi te rog Doamne, atatea rugaciuni Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni Caci am facut adesea din Tine robul meu Nu eu sa ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta Iti cer, Iti cer intr-una sa faci Tu voia mea, Iti cer sa alungi necazul, sa-mi lasi un loc in rai Si sa-mi slujesti in toate sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai Gindindu-ma ca daca Iti cint si Te slavesc Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce-mi doresc O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga Si invata-ma ca altfel sa stau in fata Ta Nu tot cerindu-Ti Tie sa fii tu robul meu Ci Tu cerindu-mi mie, iar robul sa fiu eu Sa inteleg ca felul cel bun de a ma ruga E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta!
Nu voia sa se dea jos din masina, era beat turta. ... - il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina.
daca voia sa faca un stadion mai bun in afara orasului, intai societatea care vrea sa fie chipurile investitor, nu Gigi SRL, facea intai un stadion adevarat cu nocturna, cu tribune, cu hotel in afara orasului, daca voia sa investeasca in centrul orasului.
Tariceanu voia premier, dar la fel si Melescanu, ori macar la Externe, Eugen Nicolaescu tragea la Finante, Vosganian voia la Economie, Flutur la Agricultura s.a.m.d.
"prin voia bunului Dumnezeu si cu voia poporului roman, viitorul presedinte al Romaniei va fi Alecu Chitaru". Asemanarea mesajelor transmise de cei doi "eroi" mitologici este cat se poate de evidenta.
Pentru ca voia buna sa se adune in familie, se zice ca trebuie sa aducem in casa macar trei fire de bujori imbobociti. ... In ziua praznicului, pentru ca voia buna sa se adune in familie, se zice ca trebuie sa aducem in casa macar trei fire de bujori imbobociti.
Gabrielei ii placeau alcoolurile lirice tari, voia mereu de la cuvinte ceva nemaivazut si nemaiauzit. ... Gabriela era sfasiata intre simtul datoriei - voia sa fie o sotie desavarsita, o mama desavarsita, o salariata desavarsita - si dorinta ei innascuta de libertate si aventura.
Deci, a poruncit dregatorul ca sa-l lege cu mainile si picioarele si asa sa-l spanzure pe el in temnita, ca toata noaptea, spanzurat, sa patimeasca pana dimineata, iar a doua zi voia sa-l chinuie pe el cumplit si apoi sa-l ucida.
Cred ca voia sa spuna ca e pregatit sa fie presedinte, nu premier" Si mai dur in aprecieri la adresa lui Theodor Stolojan s-a dovedit a fi consilierul judetean PNL Victor Manea, care a tinut sa ii reaminteasca actualului consilier prezidential ca "Tariceanu a fost ales de partid, din cate imi amintesc atunci cand Stolojan ne-a lasat la greu, in mijlocul unei campanii electorale".
A fi grec a devenit de altfel repede, datorita pe de o parte dependentei de marile puteri, care a lasat resentimente durabile, si pe de alta bisericii grecesti, care nu se mai voia subordonata patriarhiei ramasa la Constantinopol (se declarase autocefala din 1832), o aspiratie nationala mereu mai ambitioasa, atat geografic cat si identitar.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. ... Te eliberezi de un stimulent foarte puternic, care te-a impins in fata, cu sau fara voia ta.
Cu sau fara voia sa, senatorul Onaca s-a trezit democrat-liberalul cu cele mai mari sanse de a-l invinge pe Radu Mazare; ... Senatorul PD-L de Constanta Dorel Onaca a ajuns in sondajele si calculele electorale fara voia sa, dupa cum a recunoscut chiar el.
Ce voia sa spuna? Voia sa-i faca pe ceilalti sa rada in toiul luptei. Iar daca l-as fi pus jos, ce adica, sa se considere ca, din moment ce el se stramba asa, rezultatul luptei nu mai avea valoare?
Suedia voia sa excluda Rusia din Consiliul Europei dupa razboiul din Georgia "In calitate de presedinte al Consiliului Europei, Suedia va incerca sa obtina sprijinul altor membri impotriva Rusiei si, in urmatoarele luni, sa excluda Rusia prin vot", precizeaza nota diplomatica redactata de ambasada americana la Stockholm si citata de MEDIAFAX.
Romania voia sa fie implicata in negocierile pentru Transnistria' 'Romania voia sa fie inclusa in formatul 5+2 al negocierilor pentru solutionarea conflictului transnistrean, dar participarea sa urma sa fie reprezentata de Uniunea Europeana, conform unui mesaj diplomatic american din 2008 dezvaluit de site-ul WikiLeaks.
google-analytics.com