Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (2.67 secunde)
De acord, dar, acestea se realizeaza in limitele Constitutiei, nu asa, la voia unui sef de stat, cum vrea si numai cand crede el de cuviinta", sustine Ion Iliescu.
Deci inteleg, Preda, Macovei, Blaga, Voinescu, Berceanu, Udrea, Videanu si cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Boc, astia sunt oameni dintr-o bucata, nene, cu care n-ai loc de intors, sunt dedicati cauzei ca boul jugului.
"Doamna Roberta Anastase nu a inteles ca USL nu voia decat sa traga un semnal de alarma in legatura cu acest fenomen, care ia amploare de la o zi la alta.
acela ca uniforma scolara devine o obligatie suplimentara pentru familiile sarace, acest lucru putind constitui un motiv de abandon scolar. Drept urmare, in februarie 2007 legea a fost modificata dupa voia presedintelui, si abia apoi promulgata.
Romania se afla la voia intamplarii pentru ca nu mai are un proiect de viitor, care sa valorifice noile conditii favorabile oferite de statutul international al Romaniei, ca si cele traditionale oferite - cum subliniaza acad.
Lucrurile, daca sunt lasate la voia intamplarii, sunt convins ca vor degenera, se vor produce mari nemultumiri. Iar principiul paritatii nu inseamna ca cineva sa iti dea cu parul in cap, paritatea vine de la alta notiune, nu de la par", a mai comentat deputatul de Buzau.
'V-am zis eu acum opt ani ca ii trag in teapa pe corupti?' Dar pe cei mai multi pe care voia sa ii traga in teapa acum opt ani acum ii are alaturi.
Era unica iesire rezonabila din tot acest scandal in care se afla cu si fara voia sa. Mircea Geoana si-a facut imaginea praf", concluzioneaza Stelian Tanase.
"Avem stringenta nevoie de un astfel de regulament, altfel, in cativa ani, lasat in voia sortii si la discretia gustului indoielnic, orasul va fi victima sigura a stridentelor, lipsei de adecvare si a kitch-ului fara margini", sustine in scris consilierul local.
Daca Romania intra in "patrulaterul" deciziilor, atunci si celelalte puteri din tara pe care le invata studentii in stiinte politice - Executiva, Judecatoreasca, Legislativa si, cu voia dvs., ultima pe lista, Presa - pot functiona si asigura tarii evolutia spre normalitate.
"Am participat la unificarea opozitiei, ca raspuns la ceea ce voia electoratul de la noi si ca solutie pentru o guvernare diferita in viitor.
Si daca se poate, cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, Culcer la TVR. E bine. Pe aceasta cale au aflat toti portocaliii ca ei au castigat alegerile.
Eu cred ca daca majoritatea voia, trebuia sa adopte o hotarare, care sa poata fi atacata la Curtea Constitutionala si aceasta sa se pronunte", a precizat Frunda.
Daca voia sa fie suspendat, nu avea decat sa refuze numirea lui Hasotti. Dimpotriva, confruntat cu aceasta perspectiva, nu stia cum s-o mai dreaga, in ciuda imaginii dezastruoase a fugii cu coada de mascul alfa intre picioare.
Implicarea Guvernului si a Parlamentului in acest proces sunt lasate, practic, la voia intamplarii. Ce sa mai spunem despre grupurile interesate din societate - cine sa le mai ceara parerea?
Anterior, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la data de 5.06.2012, Mihai Vlad a afirmat ca a discutat cu Marian Petrache, care l-a intrebat "daca s-a potolit Gelu" (Gelu Oltean, seful DGIPI, care voia sa-l dea afara pe Mihai Vlad) si ca s-ar fi convenit ca Marian Petrache (actualul presedinte al Consiliului Judetean Ilfov) sa ia legatura cu Gelu Oltean.
Tocmai acesta e rolul politicienilor responsabili si competenti, sa nu lase lucrurile in voia lor, sa intervina in folosul cetatenilor pe care ii conduc.
Au ocazia perfecta sa plece si sa se asocieze corului de nevolnici de la PD-L si din anexele MRU-iste care il ataca pe Crin pe motiv ca PNL face voia lui.
"Acum 22 de ani, mi-aduc aminte era la fel de emotionant ca si acum, tocmai cazuse un regim si e bine ca s-a dus, si mi-aduc aminte ca am vazut la televizor pe cineva care a citit o lista si la sfarsit zicea "si acum, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Ion Iliescu"".
google-analytics.com