Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.25 secunde)
Dar cum, cand eram biete jucarii in voia valurilor? Cel putin, ne gandeam, valurile alunga rechinii ce infesteaza aceste ape… Preferam sa murim inecati decat in falcile groaznicelor fiare ale marii.
Cea de-a doua pune in discutie posibilitatea ca Milton Torres sa fi fost, fara voia sa, cobaiul din cadrul unui experiment legat de razboiul electronic.
A deschis, impreuna cu familia sa, primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, reinnodand cea mai buna traditie a vechilor cafegii armeni, din punctul in care o lasase, fara voia lui, in urma cu 25 de ani.
Cu sau fara voia sa, Basescu s-a vazut presedinte peste un sistem de securitate impotent de-a dreptul, in conditiile in care o puzderie de servicii secrete atata s-au invitat reciproc sa-l aiba in grija pe Omar Hayssam, ca pana la urma nu a miscat nimeni nici un deget, iar sirianul a putut pleca fluierand din tara.
Cu sau fara voia sa, Basescu a reluat un subiect devenit aproape sufocant in aceasta perioada si a jurat tinerilor democrati:
Odata avea nevoie de siguranta ca licitatia pentru privatizarea societatii Electrica Muntenia SUD va fi castigata de o anumita firma, iar alta data voia sa stie ce se va intampla in guvern cu ordonanta prin care cele 8% din actiunile Petrom ar fi urmat sa fie vandute salariatilor.
Daca primarul voia ca scolile sa faca licitatia, atunci trebuia sa treaca hotararea prin consiliul local prin care le transfera banii, altfel licitatiile organizate de scoli nu sunt legale pentru ca nu au sursa de bani.
Am facut planul in 2005, cat s-a putut de repede, pentru ca omul care venea sa construiasca la noi in comuna voia sa stie sigur ca poate sa construiasca acolo", a spus vicele Tudor Avram.
"Daca suntem atacati si ucisi, atunci, cu voia lui Dumnezeu, veti fi cu siguranta atacati si ucisi", a adaugat Zawahiri.
Senatorul Paul Pacuraru considera ca unul dintre principalele motive care au dus la aminarea datei alegerilor pentru Parlamentul European este reprezentat de incapatinarea presedintelui Traian Basescu de a organiza intr-un timp cit mai scurt un referendum pe marginea introducerii votului uninominal.
"Faptul ca presedintele a insistat ca nu va face referendum pana pe 13 mai, data alegerilor europarlamentare, ma face sa ma intreb daca nu cumva voia referendum tocmai in aceeasi zi a alegerilor.
El a mentionat ca Alro voia sa nu mai continue contractul, pentru ca avea nevoie de o cantitate suplimentara de energie, pe care furnizorul nu o putea acoperi, dar discutia cu cele trei companii nu s-a referit si la pret.
In orice caz, sper ca noul ministru sa nu vina cu idei ca ale predecesoarei Macovei, care voia ca Parchetul sa ne asculte liber telefoanele, dar si multe alte idei la fel de proaste.
Toata lumea voia sa apuce un loc mai în fata, sa-l vada pe Traian Basescu cât mai bine. Ici-colo, câtiva oameni se înghesuiau sa puna mâna pe câte un material de campanie.
"Era o mangla a primarului, voia sa ii dea cantina consilierului Ion Posa, care a fost PSD-ist si care a plecat la PD".
Sortii au ales: Reprezentantii Partidului Democrat vor ocupa prima pozitie pe buletinele de vot la alegerile pentru Parlamentul European. Pozitiile care revin candidatilor au fost stabilite miercuri printr-o extragere desfasurata de catre Biroul Electoral Central.
Eu as fi mai sever, dar politicienii, de frica ca nu mai sunt votati de o parte mare a electoratului, ii lasa la voia intamplari.
Pentru voia buna a cititorilor, merita amintit ca aperitiv faptul ca Eugen Pricopie a reusit sa transpuna in Mangalia influenta "colosala" a deputatului care l-a plantat in PNL, si anume Andrian Mihei.
Din pacate aceasta problema este lasata la voia intamplarii", a spus Tupilatu. Liderul ecologist a amintit ca va solicita mai multor institutii sa verifice rampele din municipiul Galati pentru a fi luate masuri de modificare si adaptare la conditiile legale.
Ca o cireasa pe tort, candidatii PIN promiteau cui voia sa-i voteze ca banii pe care Europa ii pune la dispozitia judetului nostru vor ajunge in mainile fiecarui galatean, "sa-i simta in palma si sa-i cheltuie".
google-analytics.com