Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (2.98 secunde)
Am venit aici pentru ca sa va povatuiesc pe voi la pocainta, ca sa iesiti din cursele diavolului, fiind de vii vanati de dansul dupa voia lui".
Primarul Tom Stennis a votat impotriva ordonantei, glumind ca a procedat astfel deoarece nu voia sa descurajeze turismul. Demitizatorul OZN Philip Klass a afirmat ca raportul lui Hickson si Parker a fost o inselatorie.
"Ca unul dintre aceia care au contribuit in cea mai mare masura la refondarea PNL-ului in ianuarie 1990, consider necesar sa atrag atentia celor cativa "liberali de conjunctura", care nu contenesc sa critice conducerea si actiunile partidu-lui, ca nu fac decat sa slujeasca - cu sau fara voia lor - interese straine liberalismului romanesc", a subliniat Radu Campeanu.
Eu voiam sa calatoresc, el voia sa stea acasa. Eu voiam copii, el nu. Eu voiam pe cineva care sa se culce cu mine, el era total dezinteresat.
Am fost chemat la camera de garda pentru ca un tanar rom voia sa cunoasca pe cineva de la Fundatia Gerota, eu fiind presedintele acesteia.
Mitchell nu voia sa dea nume, dar el spunea ca o parte din informatiile sale vine de la fosti angajati guvernamentali SUA, care i-au impartasit date extrem de clasificate.
sa se poarte in societate cum voia el. Intrucat C.B. se opunea, il ataca si il tortura fizic, cu cruzime.
publicitatea, banii etc., iar el nu dorea nici astea, nici alte avantaje, voia doar ca oamenii sa stie adevarul. In plus, unui adolescent de 14 ani jumatate, care a trait doar in pustietate nu i-ar fi trecut prin cap sa formuleze idei atat de complexe.
(Feedback, nu?) Nu-s prea sigur ce voia ala sa spuna prin Feedback, nu?, dar presupun ca zicea ca torsul pisicii e un fel de feedback de transmisie, precum cel pe care-l face un mobil cand il apropii de o boxa pornita.
O entitate umanoida, cu parul blond, s-a apropiat de el si i-a spus ca, daca voia sa stie mai multe despre ce anume i s-a intamplat, sa revina in acelasi loc, in ziua urmatoare, la pranz.
Sa lasi la voia intamplarii o relatie, nu induce niciodata o dragoste profunda si nu cred ca exista nimic mai sexy ca un om care stie cum sa organizeze momente fabuloase, acesta este motivul pentru care v-ati indragostit unul de celalalt, in primul rand.
Contextul a fost favorabil deoarece subiectul era tabu in alte tari din lagarul socialist, dar, in 1968, regimul Ceausescu voia sa demonstreze lumii intregi ca atitudinea autoritatilor romane este diferita.
Impreuna cu prietena sa voia sa innopteze pe munte, in apropierea barajului Vidraru. Dupa cina, cei doi s-au asezat pe o patura, pe iarba, sa admire mirificul peisaj pe care noaptea de vara li-l oferea langa lacul de acumulare.
Baiatul nu a acceptat, deoarece nu voia sa minta.Prietenii lui George se numeau Fanica si Marcel. Intrucat nici mamei nu-i venea sa creada, i-a propus, ca sa vada ca nu minte, sa mearga impreuna la Fanica.
Ii era teama ca daca va mai vorbi despre asta nu o sa-l mai lase sa zboare, iar el chiar voia sa mai zboare in Cosmos.
- S-a exercitat o presiune din partea unei unitati similare din Pentagon, care voia sa integreze fosta unitate (OZN) a MoD (Ministerul Apararii al Regatului Unit).
Este o zi tulbure, din care nu vei castiga mare lucru, dar nici nu vei pierde nimic, daca nu te vei lasa in voia propriilor ganduri negre.
si cu voia dumneavoastra, ultima pe lista, o cucuvea, pe post de pasare a intelepciunii. Il asiguram pe domnul Geoana ca in acest fel, partidul domniei sale va urca nu numai in sondaje, ci si in topul preferintelor Animal Planet.
Cred ca voia sa preintampine o eventuala evaluare a domniei sale. Procedand la evaluarea sa ne punem cel putin doua semne de intrebare.
Dar - asa cum relateaza Gheorghita in cartea sa - in preziua tiparirii articolului, venise la Institutul de Proiectare ziaristul Ludovic Roman, care s-a recomandat a fi reporterul local al Agerpres. Acesta voia sa-l cunoasca si sa-l invite la o discutie particulara privind preocuparile sale paralele.
google-analytics.com