Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.09 secunde)
In 2008 am decis sa fim printre primele companii din Romania care investeau in sportul de masa si in crearea unui concept nou ce imbina activitatile sportive, socializarea si voia buna, toate sub umbrela Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank.
- O diversiune in care mama tinarului politist e folosita cu sau fara voia ei! - Eu o inteleg pe mama politistului.
Muzica, voia buna si alcoolul au fost ingredientele tocmai potrivite pentru o petrecere reusita. PSD-istele, majoritatea singure, si-au facut de cap dansand, chiuind si....
Mai mult, primarul "care este" a dezvaluit faptul ca Nastase intentiona sa organizeze un congres extraordinar, in urma caruia voia sa rastoarne actuala conducere a partidului si sa-l instaleze pe anonimul Titus Corlatean, pe care sa-l dirijeze din umbra.
Tot deputatul PRM a apreciat ca votul PC si candidatul propriu al acestui partid care face parte din arcul guvernamental se traduce printr-un "alibi pe care a dorit sa si-l asigure pentru faptul ca nu voia sa-si dea voturile colegilor de guvernare".
Deoarece Iisus voia sa le arate ucenicilor Sai ca El va fi mereu prezent in mijlocul ucenicilor prin Sfanta EuHaristie.
Dar spre deosebire de Alfred Kinsey, despre Clara Kinsey nu s-au scris multe lucruri, ceea ce i-a permis lui Linney sa se lase in voia inspiratiei.
Un alt aspect minunat si cu adevarat rar tine de faptul ca povestea nu emite nici o judecata finala despre Kinsey sau opera sa, ci se multumeste sa-i prezinte viata, si tot ce se petrecea in preajma sa, lasand publicul in voia propriilor sentimente legate de acest om si de impactul sau asupra lumii.
Munteanu - viitorul lider hristic al studentilor â€" voia sa arunce in aer amfiteatrul Odobescu din Facultatea de Litere.
Ma leg in fata ta ca unirea noastra va rodi, caci mi-e drag cu voia mea si tot raul, daca va fi, sa nu cada asupra lui, ci asupra-mi, caci eu l-am ales.
Alti fruntasi il refuzasera, chiar si Kogalniceanu care nu voia un guvern de fuzi, adica uniune cu fortele conservatoare asa cum dorea domnitorul.
Bineinteles, cea din vis nu mai revenea de parca de-a naibii voia sa se comporte cat mai natural, doar si in realitate femeile nu te baga in seama cand te vad singur.
- Ce voia acest tratat? In primul rand, ca Romania sa se orienteze politic spre Austro-Ungaria. Cu alte cuvinte, Romania nu mai putea sa-si revendice Ardealul.
In conditiile liberalizarii din anii 60-70, solutia sud-americana reprezenta una din alternativele cele mai promitatoare la realismul socialist, care se voia idilic in viziunea ideologilor regimului, si capata un aspect sumbru-dezolant sub pana romancierilor obsedantului deceniu.
- Voia sa stie totul despre Cheney si sa absoarba toata informatia. A frecventat si un nutritionist pentru a se ingrasa intr-o maniera sanatoasa.
Organismul nou creat se voia o reeditare a Cominternului ca instrument al imperialismului sovietic. Partidele comuniste au facut astfel o schimbare de macaz, renuntand la colaborarea cu socialistii si fortele national democrate in cadrul guvernelor de coalitie postbelice.
"Doar ce reusiseram sa facem in asa fel incat sa se asculte sunetul muzicii lui Mozart, si iata ca ne-am trezit, fara voia noastra, in mijlocul unui spectacol cu manele.
Traian Basescu voia ca la lista problemelor considerate prin lege de interes national sa se adauge si acele probleme pe care seful statului le considera de interes national.
sa-i lasam pe cei care isi permit sa isi cumpere aceste servicii, in domeniul privat, iar pe ceilalti, pe cei multi si fara posibilitati materiale sa ii lasam in voia sortii si la mila unui sistem public demoralizat si destructurat.
Nici o floare sau planta decorativa, nici o banca sau stalp de iluminat, nimic nu este la voia intamplarii. Despre curatenie are rost sa mai amintesc?
google-analytics.com