Cautare

437 de rezultate pentru "mironia voia" (3.34 secunde)
Ce voia sa spuna? Voia sa-i faca pe ceilalti sa rada in toiul luptei. Iar daca l-as fi pus jos, ce adica, sa se considere ca, din moment ce el se stramba asa, rezultatul luptei nu mai avea valoare?
In cele mai multe orase, colectarea deseurilor este lasata in continuare la voia intamplarii, potrivit "The Money Channel", care citeaza NewsIn.
Mai trist este ca e doar inceputul. Epoca Basescu este voia poporului. ... In definitiv, faca-se voia poporului!", conchide resemnat Victor Ciutacu.
Ca daca poporul nu voia, nu putea sa faca nici domnia sa. ... Eu sunt sigur ca imi va da gratierea pana in Paste, pentru ca daca nu voia sa imi dea, spunea "Nu-i dau" si gata.
Voia sa-mi spuna ceva - n-a zis la telefon ce. ... Voia mort-copt sa-mi puna patriotismul la treaba! Cand obosea el, ma lua altul!
N am inteles de ce un erudit nu voia sa spuna, dar mai ales nu voia sa scrie. De fapt, nu putea.
Domnul ne da, Domnul ne ia, fie voia Sa, amin. ... Gandul si nadejdea saracului este la DUMNEZEU intotdeauna si cauta sa-I faca voia cea sfanta;
Nimic din ceea ce ni se intampla nu este la voia intamplarii. Cand vei fi constient de acest lucru vei reusi sa pasesti intr-o alta lumina si vei vedea lucrurile si oamenii din Viata ta ca pe o completare sublima a Fiintei tale.
Voia neaparat sa dea o lovitura de stat, sa conteste alegerile la foruri internationale. ... - Lasati-l pe Marian Munteanu, ca el voia sa refaca dupa aceea miscarea legionara din Romania, legionarismul.
Tot ce rezolvati in saptamana urmatoare, este cu voia Domnului. ... Aveti grija, femeile Scorpion, ca puteti deveni mame fara voia voastra!
çn ceea ce priveste voia buna, aceasta este lasata pe seama celor pentru care grija zilei de maine este doar o gluma proasta.
Parca voia sa ne spuna: ... Aceasta se dorea o confirmare ca liderii determina istoria, si ca, ultimul de pe lista, cu voia iresponsabila a noastra, va fi salvatorul.
Theodor Stolojan a luat o bila neagra de la telespectaorii care l-au urmarit aseara la o emisiune televizata in acdrul careia a explicat de ce in 2002 nu voia sa auda de alianta cu Partidul Democrat, iar apoi i-a trecut, ca l-a luat Traian Basescu la o "barfa mica" si l-a facut sa-i treaca.
Dutu voia si nu voia, intreba lumea prin partid daca e dispusa sa candideze, oamenii se tot fofilau... Dar au aparut pana la urma candidaturile Stelian Dutu si Florian Constantin.
O femeie a fost omorata de un caine, luni, in sectorul 3. Femeia voia sa-i dea de mancare cainelui pe care l-a luat in ingrijire, in urma cu 4 luni.
"Iliescu l-a decorat pe Vadim cu Steaua Romaniei si din acest motiv, Ellie Wiesel, laureat Nobel, i-a inapoiat presedintelui Romaniei decoratia, deoarece nu voia sa se afle pe aceeasi lista cu un lider politic antisemit si extremist.
Motivul real al arestarii lui Pop a fost ca acesta urmarea sa achizitioneze pachetul majoritar la firma de salubritate si spatii verzi a municipiului Satu Mare, SC Florisal SA, iar pe aceasta firma profitabila pusese ochii si ginerele prefectului de Satu Mare, Ioan Ciocan, care voia sa o achizitioneze prin firma SC Lescaci SRL.
"Consider ca epoca unanimitatii a apus, cu sau fara voia noastra, iar acest lucru este unul dintre semnele de maturizare, de evolutie a PSD-ului”.
De aceea, poate, pleaca romanii capul in fata oricarui portar de institutie si inghit toate impertinentele si ghiseele trantite in nas de obscuri functionari, prin urmare cum sa-si inchipuie cineva ca ar putea fi trasi la raspundere ditamai demnitarii care, lasati in voia lor, normal ca nu mai fac nici o deosebire intre stat si mosia lor proprie.
Cu sau fara voia politicienilor de tranzitie - sau mai exact de duzina - acest lucru tot se va intampla, mai devreme sau mai tarziu.
google-analytics.com