Cautare

236 de rezultate pentru "mirela gheorghita" (2.84 secunde)
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor: ... Din pacate, in mai multe carti si articole, in care a fost prezentat cazul, s-a trecut cu vederea contributia cu totul speciala pe care a avut-o, cu aceasta ocazie, ufologul veteran si prolificul autor iesean, inginerul Florin Gheorghita.
1185 din 6 septembrie 2006, o parte din terenurile care au apartinut unei unitati militare din Podari au fost transferate din domeniul public al statului si administrarea armatei in domeniul public al comunei Podari si in administrarea Consiliului Local Podari, doar pe baza unei cereri intocmite de primarul Constantin Gheorghita, care a sustinut ca are nevoie de pamant pentru retrocedari.
Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. Mirela Zivari are experienta in domeniul psihologiei clinice. ... Mirela Zivari Parte din raspunsul la aceasta intrebare l-am dat deja.
Invitatul special va fi nimeni alta decat Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor si cea care stie sa faca viata copiilor mai frumoasa, prin Gasca Zurli. Mirela ne va povesti cum a reusit sa slabesca si le va motiva sa slabeasca si pe cele prezente in sala!
Mirela Gheorghita si Gheorghe Durduc, functionarii cercetati de Comisia de disciplina in problema disparitiei garantiei de 600.000 de lei pentru reabilitarea Bulevardului "Mihai Eminescu", si-au sustinut nevinovatia. ... Ma duc maine la puscarie daca sunt vinovata", a precizat Mirela Gheorghita, seful Serviciului contabilitate in cadrul Primariei.
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
Drept urmare, sedinta de azi din Consiliul Judetean Constanta se anunta a fi una agitata, cel putin asta sustinea, in cursul zilei de ieri, consilierul judetean PD-L Adrian Gheorghita (foto).
"Doljenii prefera in general Europa - Spania, Portugalia, Franta, Italia, Elvetia", a spus Mirela Oanta, agent de turism la agentia Mapamond. ... Este in ultima saptamana din aprilie, insa deja s-au ocupat jumatate din locuri", a mai spus Mirela Oanta, agent de turism la Mapamond.
Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a ramas fara emisiune. ... Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a devenit casnica.
Noul presedinte interimar al organizatiei judetene a PDL Constanta a fost desemnat prim-vicepresedintele filialei, Adrian Gheorghita, a declarat joi Florin MItroi, membru in Biroul Permanent Judetean al partidului.
Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
"Nu am venit sa ne tineti lectii de drept", a afirmat la un moment dat Adrian Gheorghita, consilier PD-L, pentru ca replica lui Nicusor Constantinescu sa vina prompt si moralizatoare:
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni. ... Anul trecut, juniorul Gheorghita a vandut teren agricol unei persoane fizice si unei firme, iar anul acesta a instrainat apartamentul din Craiova.
Tot la initiativa primarului Nicolae Matei, consilierii vor supune la vot si numirea noului director, in persoana lui Gheorghita Radu (foto). Gheorghita Radu este membru PC, are 45 de ani, este casatorit cu Doinita Radu, director al Gradinitei nr.
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
O cunosc pe Mirela Retegan de pe vremea cand lucra la National FM si facea lucruri frumoase. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... Sau produsul "vehicol" pe care l-am lansat impreuna cu Mirela Vescan si Alessandra Stoicescu la congresul Les Nouvelles Estetique, queens jeely, care duce in piele alte 7 produse si reconstruieste pielea din interior spre exterior.
La singura infatisare din acest proces (Dosar civil 474/2004 al Judecatoriei Mangalia), comisia locala Limanu a depus o intampinare, semnata de primarul Urdea, de secretara Boita Petrina si de consilierul juridic Gheorghita Nineta, prin care a solicitat admiterea actiunii "colegei de birou", asa cum a fost ea formulata.
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
Spusele lui Burcin despre spaga data lui Babus au fost sustinute si de depozitiile date de Iancu Busuricu, seful de sala al restaurantului, si de fiul acestuia, Cristian Felix Burcin, dar si de Gheorghita Corbu, fost director in cadrul Agentiei SAPARD, care a declarat ca a aflat de la Burcin ca i se ceruse suma de bani in iarna 2004-2004.
google-analytics.com