Cautare

236 de rezultate pentru "mirela gheorghita" (3.75 secunde)
Cei doi presedinti ai Organizatiilor Municipale si Judetene ale Partidului Ecologist, Samoila Gheorghita si Traian Ioan Ilisan, si-au anuntat demisia din formatiunea politica.
PD-L va trebui sa-si mai desemneze un consilier judetean care sa ia locul lui Gheorghita Corbu al carui mandat nu a fost validat de instanta de judecata.
Democrat-liberalii constanteni se pregatesc, la urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean, sa solicite, din nou, validarea pe functie a lui Gheorghita Corbu, a declarat presedintele PD-L Constanta, Mircea Banias (foto).
Consilierul Judetean PDL, Adrian Gheorghita, s-a aratat indignat fata de acest demers al Consiliului Judetean. De altfel, Gheorghita este unul dintre consilierii care a votat impotriva proiectului de hotarare.
Gheorghita (32 de ani) si Bogdan (36 de ani) Mararu stateau la masa, primul din acestia fiind impreuna cu prietena sa.
Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului (DVSA) Galati, Viorel Gheorghita, ne-a declarat ca in zona noastra se vor inchide mult mai putine unitati de industrie alimentara decit in alte judete din tara, cum ar fi Braila sau Vrancea.
Acest lucru a fost declarat la Digi 24 de Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de imunizare.
Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, sustine ca probabil, anul viitor se va schimba strategia anti-COVID. Virusul nu o sa dispara, dar este foarte putin probabil sa facem vaccinul din sase in sase luni, a spus Gheorghita la Aleph News.
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si seful campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, au reactionat, vineri, in cazul amenzii controversate, de 90.000 de lei, aplicate de Garda de Mediu organizatorului centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor pentru construirea unui brad din doze folosite de vaccin.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Ioan Furtuna, este suparat din cauza plecarii din partid a profesorului universitar Mirela Praisler, care s-a indreptat, in urma cu putin timp, catre Partidul Liberal Democrat.
Tripla campioana mondiala la atletism a cazut de la etaj Mirela Lavric, tripla campioana mondiala de juniori la atletism, a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi dupa ce sportiva a avut o disputa cu fostul iubit.
Mirela Ion participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Alexandru si Mirela sunt casatoriti de 4 ani si s-au gandit de foarte mult timp sa aibe un copil. ... Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Faptele privesc returnari de TVA obtinute de firma SC AGROLUC SRL Almaj, ai carei asociati sunt Lucia si Dumitru Vladut, iar ca jurist figureaza fiica celor doi, pe nume Mirela Codleanu.
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba". ... "N-au putut fi aduse" - ofera o explicatie Mirela Mihailescu - "Si marcile de lux s-au repliat o data cu venirea crizei.
Mirela si Florin Moise participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
La fel va face si deputatul Mircea Iustian, astfel incat consilieri judeteni propriu-zisi vor fi Ionel Manafu, Florian Constantin, Mihai Petre, Gheorghita Corbu, Iancu Stavrositu, Adrian Gheorghita Gelu, Cristina Branzoi si Gheorghe Sutu, cu precizarea ca situatia ultimilor depinde de rezultatele pe care le vor obtine in turul 2 primarii Iorgus si Calapod.
In plus, rezultatele Directiei conduse de Uzun sunt recunoscute de europeni, motiv pentru care ar fi regretabil ca democratii sa repete o greseala cum a fost schimbarea directorului Gheorghita Corbu de la Sapard.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
google-analytics.com