Cautare

95 de rezultate pentru "mirel tariuc" (3.12 secunde)
Mirel Pintea-Predescu iti spune ce indicii sa cauti ca sa iti dai seama daca el te inseala! • Daca el face sex cu alta in dormitorul vostru, uita-te dupa imediat dupa indicii ale unei relatii extraconjugale.
In anul 2001, primarul de pe atunci, Daniel Mirel Tutuianu, a dorit demolarea acestui monument, dar Directia pentru Cultura Calarasi a interzis acest lucru.
A nimeri (sau a da) (ca Ieremia) cu oistea-n gard = a spune un lucru nepotrivit, a face o gafa, o prostie (conform dex.ro) xxx Mirel Palada a postat un text pe Facebook intitulat:
Mirel Radoi a declarat, dupa Romania - Islanda 0-0, ca a fost deranjat de faptul ca un oficial al FRF (n.r.
Mirel Radoi a fost deranjat de indicatiile date de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, in timpul remizei albe cu Islanda din preliminariile CM 2022 din Qatar.
Mihai Stoichita a spus ca neintelegerea a fost rezolvata dupa discutia directa cu selectionerul si a recunoscut ca indicatiile au venit pe fondul trairii meciului la intensitate maxima.
Ionel Danciulescu i-a cerut in cadrul emisiunii Liga Digi Sport lui Gheorghe Hagi sa mearga la echipa nationala a Romaniei in locul lui Mirel Radoi.
Dan Petrescu (53 de ani) este tinta numarul 1 pentru banca echipei nationale, iar Razvan Burleanu a mers la Cluj pentru a discuta cu tehnicianul despre posibilitatea ca acesta sa fie urmasul lui Mirel Radoi.
In spiritul dreptatii si al adevarului, macar o strada din satul Gigi Becali ar trebui sa se numeasca Mirel Radoi.
Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Bilantul este sub asteptari si m ai putin eficient fata de cel al ultimilor trei selectioneri: Cristoph Daum, Mirel Radoi si Cosmin Contra.
Universitatea Craiova a invins-o pe Zorya Lugansk cu scorul de 3-0 si s-a calificat in play-off-ul UEFA Conference League.
Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului cu Hapoel Be'er Sheva, din play-off-ul Conference League. Partida se joaca la Severin, pentru ca pe arena Ion Oblemenco este programat un concert.
Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva s-a incheiat cu o remiza, scor 1-1, in prima mansa a play-off-ului Conference League.
Universitatea Craiova a castigat partida cu FC Botosani din etapa a saptea din Liga 1 cu scorul de 1-0, dupa un gol marcat in prelungiri.
Bancu - Baiaram, Koljic, An. Ivan; Rezerve: I. Popescu - Gaman, Vatajelu, Martic, Capatina, Vina, Nistor, Cimpanu, Markovic; Antrenor: Mirel Radoi
Sorin Cartu, presedintele Universitatii Craiova, e nemultumit de cei trei fundasi centrali si a dat de inteles ca sistemul 3-4-3, ales de Radoi, nu este eficient pana in acest moment.
"Ori joci cu Mirel Radoi la marcaj, ori pleci", aceasta este traducerea bruta a scandalului declansat dupa meciul de la Cluj si intretinut toata saptamana ce sta sa se incheie, intre latifundiarul din Pipera si antrenorul, ori, daca vreti, angajatul sau, Gica Hagi.
Cretu, Nistor, Screciu - Cimpanu, Markovic, N. Bancu; Rezerve: Rusu - Martic, Capatina, Mateiu, Vina, A. Ivan, Ed. Florescu, Rivaldinho, Hanca; Antrenor: Mirel Radoi
CFR Cluj a castigat partida contra Universitatii Craiova din etapa a zecea din Liga 1 cu scorul de 2-0, dupa o eroare uriasa din defensiva lui Mirel Radoi.
google-analytics.com