Cautare

88 de rezultate pentru "mireasa" (2.80 secunde)
Magazinele cu rochii de mireasa din Craiova sunt, pe zi ce trece, tot mai multe.
Mireasa in vis are multe semnificatii, acestea fiind diferite de la o situatie la alta, de la femei la barbati. Cand te visezi mireasa si esti necasatorita inseamna ca probabil viata ta se va schimba.
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
In perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare targ de nunti al sfarsitului de an, eveniment ce aduna aproape 200 de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana l-a facut pe presedintele Basescu sa descrie evenimentul ca pe un soi de nunta in care tara noastra are rolul de mireasa, care va fi alaturi de alesul inimii “la bine si la rau“.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Toti lauda, azi si maine, mireasa cea urata - UDMR".
- aranjamente florale - rochii de mireasa si costume pentru mire - marturii si invitatii - service foto-video - artisti si formatii pentru nunta - inele de logodna si verighete - service NOI si PREMIERE pe piata romaneasca.
La etajul 1 al centrului comercial COCOR s-a deschis primul magazin multibrand pentru rochii de mireasa, Boutique d‘E-mariage.
E cea mai potrivita" - Victor Slav nu este inclus in "peisaj" Dan Helciug vrea sa revina in forta in atentia publicului si fanilor sai cu videoclipul unei piese noi, "Si-a fugit mireasa in lume".
Mireasa colectiei a fost propusa publicului de Nicoleta Luciu.
"Beau Monde Mirese este revista cu, pentru si despre femei ca tine, gandita cu grija si scrisa cu pasiune de o echipa editoriala entuziasta, pe o structura jurnalistica fara concurenta in domeniu." Rochii de mireasa senzationale, tinute de bun-gust pentru miri, ultimele tendinte in aranjamente florale, bijuterii elegante, machiaje si coafuri stralucitoare, sali de dans uluitoare, tot ce trebuie sa stii ca sa ai de unde sa alegi cea mai potrivita varianta pentru tine, partener si invitati, gasesti in numarul special Beau Monde Mirese.
Coafura de mireasa este un subiect care imi place la nebunie. ... Fiecare coafura de mireasa este accesorizata delicat cu perle, margelute sau chiar flori naturale.
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Targul Ghidul Miresei reuneste peste 250 de expozanti cu rochii de mireasa, verighete, costume, decoruri si locatii de nunta, invitatii si servicii foto/video/muzica.
Viitori miri din toata țara sunt asteptati de cateva sute de expozanți, cu mii de rochii de mireasa, verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, costume de ceremonie, invitatii, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendințe, locatii de nunta si alte servicii necesare organizarii nuntii.
Astfel, oferta firmelor e variata - de la invitatii de nunta, la rochii de mireasa, accesorii, pantofi, verighete, servicii video si foto", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
Natalia Vasiliev concepe rochii de mireasa si de ocazie, ca nimeni alta, si a reusit, împreuna cu sotul sau, Marius, sa puna pe picioare o afacere înfloritoare, constând într-un atelier de creatie si un magazin de desfacere (Divi Day) pentru miniseriile create. Reporterul:
"Este mireasa noastra", a spus ea. ... Este posibil ca mireasa de care vorbea doamna senator Vasilescu sa nu mai existe", a spus el.
Atractia serii a fost insa Claudia Neghina, care a fost si mireasa colectiei Silviei Terziu. Claudia a aparut pe podium imbracata intr-o rochie alba, scurta, creata toata din perle veritabile, acelasi model pe care designerul i l-a pregatit celebrei cantarete Lady Gaga.
Mi-am propus sa impartasim informatii care sa ne faca sa ne bucuram de viata si cred ca am si reusit." Julie, fiica Danei Savuica a prezentat tinute create de Eli Laslean si Sonia Pena Rochia de mireasa purtata de Julie, fiica Danei Savuica a fost creatia celebrului designer, Eli Laslean.
google-analytics.com