Cautare

4615 de rezultate pentru "mircea badea" (4.39 secunde)
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
Mircea Geoana:
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Cand am ajuns acasa, am observat ca am chilotii pe dos xxx Badea Gheorghe ii cere casieritei din gara un bilet de la Cluj la Bucuresti da sa fie musai la geam.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Inainte de inceperea votarii, consilierul PNL Pavel Badea s-a declarat nemultumit de Teodor Sas. ... Speram sa fie mai combativ", a spus Badea.
Noi consideram ca pretul poate fi dus mai jos de 255 de lei si de aceea nu vom vota acest proiect de hotarare", a spus ieri, intr-o conferinta de presa, consilierul PNL Pavel Badea.
Acesta a preluat ideea liberalului Pavel Badea, cerand bani pentru reabilitarea a zece terenuri de sport din tot atatea unitati de invatamant craiovene. Surpriza - si acest amendament a picat la vot, nefiind sustinut nici de USL, pentru ca Badea isi retrasese propunerea inainte de sedinta.
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
In paralel cu lansarea acestui serviciu, Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat polita CASCO Navigator, conceput special pentru persoanele fizice, potrivit lui Aurel Badea, director executiv de asigurari generale al companiei.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Nicolae Badea se retrage din Consiliul de Administratie al Electroputere. ... AGA are ca punct pe ordinea de zi numirea unui nou membru in CA, dupa retragerea lui Nicolae Badea, "din motive personale", dupa cum ne-a informat Adrian Dumitriu, directorul general.
Nicolae Badea de la Dinamo spune ca Mutu va reveni in "Groapa" cand se va satura sa mai joace in Europa. ... Sunt convins ca nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau.", a spus Badea la gsptv.
Badea, multumit de rezultate Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, este multumit de rezultatele reprezentantelor sectiei de atletism: "Este o sectie care ne da rezultate an de an si pe plan national, si international.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Nationala a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori.Tata Puiu, Moldovan, Isaila si Badea au dat autografe pe aeroport Nationala lui tata Puiu a plecat in Turcia. Doar 3 dinamovisti au zburat alaturi de Iordanescu, Moldovan, Isaila si Badea.
Dan Badea: "Ea este decoratorul sef! Eu doar am ajutat-o!...Mi-a depasit asteptarile! Ma asteptam sa fie ceva extraordinar!...E o experienta mult mai interesanta!...Ne place foarte mult piscina asta!"
google-analytics.com