Cautare

4615 de rezultate pentru "mircea badea" (8.55 secunde)
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
"Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... Mircea Lucescu explica meciul. ... "Nea Mircea" s-a apropiat. ... Cam asta face Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. ... Trupul neinsufletit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sambara, in foaierul Salii Mari a Teatrului National.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Carmen Bruma se bucura din plin de primele clipe alaturi de baietelul ei, Vlad Badea Bruma. Profitand de vremea frumoasa, cei doi proaspat-parinti si-au scos fiul la o plimbare prin parc.
galagiosul Mircea Badea, realizatorul emisiunii tv "In gura presei" si ranchiunosul Victor Ciutacu, unul dintre redactorii sefi ai "Jurnalului National". Mare pacat ca a intrat vrajba intre acesti jurnalisti de calibru din trei generatii diferite - Badea, Ciutacu, Cristoiu -, care au totusi ceva comun:
Echipele clubului condus de Pavel Badea au reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului. ... Campionii au fost premiati chiar de directorul clubului, Pavel Badea, care, de asemenea, i-a incurajat in timpul asalturilor.
Printre acestia se numara actorul Ilarion Ciobanu, cantareata Doina Badea sau politologul Silviu Brucan. ... Cantareata Doina Badea a murit, in urma cutremurului din 1977, trupul acesteia fiind, de asemenea, incinerat.
MIRCEA DUSA II DA LUI BASESCU DE-O MESA NATURALA Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a convocat pentru marti comisia privind actualizarea evidentei populatiei in acord cu valorile estimative ale recensamantului din 2011.
Deputatul a afirmat ca intentioneaza sa mai deschida cabinete parlamentare in judet, iar printre primele vor fi la Mangalia si Medgidia, unde acesta vrea sa le imparta cu deputatii PNL George Dragomir si Mircea Iustian.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
Mircea Banias este numele transmis, ieri, catre Bucuresti, pentru validare. ... Banias, propunerea BPJ-ului constituit de Popescu Intre timp, de cealalta parte, duminica, Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta constituit de demisionarul Ion Popescu a decis sa-l propuna pe Mircea Banias pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
PSD l-a exclus pe Ion Toma pentru ca la un sprit cu Mircea Geoana planuia un puci anti-Ponta. Ion Toma impreuna cu Mircea Geoana pregateau ruperea PSD si crearea unei noi formatiuni. ... Urmeaza Mircea Geoana. Mircea Geoana va fi exclus din PSD, sustin surse din conducerea PSD.
google-analytics.com