Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (4.99 secunde)
Care este cel mai frumos parc din Bucuresti. Ce spun specialistii (1) Parcurile Capitalei au ramas locul perfect de odihna pentru multi bucuresteni. Dar care dintre ele e cel mai frumos?
De anul viitor, Craiova va avea Centru Expozitional Transfrontalier în valoare de peste 1.100.000 de euro.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: Ileana Moise Basmul este incarcat de semnificatii, implicand elemente din filozofia folclorica romaneasca; conceptia despre viata si moarte, locul si rostul omului in univers, sensul si limitele fericirii.
Chipurile si reactiile liderilor de la virful PSD, din aceste ultime zile, m-au dus imediat cu gandul la o remarca mai veche a lui Blaga.
Lumea administrativa doljeana e in asteptare. De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Mangaliotii nu s-au inghesuit sa participe la dezbaterea publica pe marginea intocmirii Planului Urbanistic Zonal "Zona Centrala Mangalia", poate si din lipsa unei mediatizari a datei la care a avut loc intalnirea de la primaria din localitate.
Liderii PNL au avut ieri o intalnire extraordinara cu reprezentantii PC, in cadrul careia s-a discutat situatia de la nivelul administratiei locale din judetul Giurgiu. Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare.
Sedinta de ieri a Consiliului Judetean Dolj s-a transformat intr-un adevarat circ, marcat de alierea liberalilor cu pesedistii. Scandalul a culminat cu parasirea salii de catre democrati, enervati de respingerea propunerii facute de partid pentru un reprezentant al consiliului la societatea de drumuri.
AGERPRES Platforma de centru-dreapta isi lanseaza manifestul politic "Romani, sus inima!
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Intalnire pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - plecari internationale (sala de asteptare) - la ora 04:00, cursa Tarom RO 155.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Pe 27 octombrie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov Moastele sale sunt asezate din luna iunie 1774 in actuala catedrala patriarhala din Bucuresti Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov s-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare (in Bulgaria).
Stelian Tanase (foto) publica in Adevarul un articol intitulat "Expirat", pe care il puteti citi in continuare. 'Daca Basescu a sperat sa se intample o minune si sa revina in gratii cu un discurs bun, ei bine, minunea nu s-a produs.
FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii.
Refuzul Partidului National Liberal de a fuziona cu Partidul Democrat a insemnat pentru partidul lui Gheorghe Ciuhandu nesperata sansa de a reintra ca actor principal pe prima scena a politicii romanesti.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. Nimic nu-i anunta boala care avea sa-l reteze in doar cateva luni, la 61 de ani.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... "Pot promova social-democratia si in alt partid"'. Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa. ... Puteti citi textul interviului in continuare .
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural. Pictezi in gand, atunci cand scrii sau scrii in timp ce lucrezi la un tablou? ... - Eu pictez foarte mult in minte.
google-analytics.com