Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (4.78 secunde)
Faimoasa poveste cu gazul de mlastina (Autor: ... Farcas) Pe 14 martie 1966, incepand cu ora 3.50, timp de doua ore si jumatate, 7 martori oculari au raportat ca un un obiect zburator neidentificat face manevre deasupra districtelor Livingston si Washtenaw din statul Michigan, SUA.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Calea ferata Giurgiu - Bucuresti, simbolul decaderii infrastructurii feroviare in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR: SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI! INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI!
Faimoasa poveste cu gazul de mlastina (Autor: ... Farcas) (continuare) Ajutorii de serif David Fitzpatrick si Stanley McFadden si-au parcat masina intr-o zona adiacenta si au inceput o cautare, impreuna cu Frank Mannor.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Alianta PSD-PC functioneaza si in Consiliul Local. Conservatorii i-au ajutat pe pesedisti sa-si puna oameni in posturi-cheie la societatile subordonate municipalitatii. Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
Pe Facebook a aparut un grupaj cu cu cele 5 poduri romanesti peste Dunare: cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti. O investitie de 3-4 milioane de euro.
Cimitirul Bellu, obiectiv turistic european Autoritatile vor sa aduca cel mai cunoscut loc de veci din Romania la nivelul celor din Franta, Viena sau Praga, care atrag anual milioane de turisti. O investitie de 3-4 milioane de euro.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Turismul romanesc", pe care o puteti citi in continuare. In perioada urmatoare, atat datorita sarbatorii Invierii Domnului, cat si datorita weekendului prelungit de 1 Mai, se va inregistra cu siguranta o crestere a turismului din tara noastra.
Daca vreti sa petreceti un sejur in Madeira, puteti apela cu incredere la agentia J'Infotours. Data de plecare: ... BUCURESTI - LISABONA - MADEIRA Intalnire cu reprezentantul J'INFO TOURS pe Aeroportul International "HENRI COANDA" din Bucuresti pentru zborul catre Madeira,via Lisabona.
Un fermier ialomitean a inventat Calul presedintelui, un proiect turistic dedicat lui Klaus Iohannis (Scris de Hihihahu) Dupa ce sibienii au lansat DRUMUL PRESEDINTELUI, un traseu turistic ce isi propune sa exploateze in scop comercial faptul ca orasul Sibiu a dat un presedinte al Romaniei, iata ca un fermier ialomitean lanseaza, in premiera, proiectul turistic numit CALUL PRESEDINTELUI.
S-a detonat si Gigi Becali. De gat tot cu Kovesi si Coldea (Autor:
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. 3 copii au murit, 675 de cazuri inregistrate in primele 8 luni ale anului, fata de doar sapte cazuri inregistrate anul trecut In Romania se inregistreaza o epidemie de rujeola, anunta Ministerul Sanatatii.
Unde candideaza liderii USL Cu toate ca oficial inca nu s-au finalizat listele cu candidatii la alegerile parlamentare din decembrie, la USL s-au stabilit deja care sunt colegiile uninominale in care vor candida cele mai importante personaje politice din PSD, PNL, PC, UNPR si PNTCD - aripa condusa de Victor Ciorbea.
Epidemie de rujeola in Romania. ... Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
google-analytics.com