Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (8.02 secunde)
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. Asta, pentru ca guvernul va aloca aproximativ 300 de milioane de lei pentru lucrari de modernizare a sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.
Alfred Toepfer anunta investitii-gigant in Romania: 6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
60 de ani de istorie Off Road. Povestea nestiuta a batranului IMS si a fiului sau ARO Exista un om care traieste pentru niste rable. Le repara, vopseste si spala in fiecare zi.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro. Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Deputatul Niculae Badalau a anuntat marti ca demisioneaza din toate functiile politice detinute in PSD, intrucat considera nestatutara decizia BPN de a infirma rezultatele Conferintei extraordinare a PSD Giurgiu, in urma careia el a fost reales la conducerea filialei.
Porturile dunarene ar putea fi administrate in curand de comunitatile locale. Propunerea apartine ministrului transporturilor, Ludovic Orban, care a declarat ca acest lucru se va realiza doar daca porturile vor beneficia in continuare de Programul Operational Sectorial.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reabilitarea DN 17 C si DN 17 D conditie obligatorie pentru relansarea turismului pe Valea Somesului Mare ", pe care o puteti citi in continuare.
Iata interceptarile scurse din dosarul DNA, in conditiile in care ancheta trebuia sa fie secreta. Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Liderii de sindicat ai navalistilor galateni cer sefilor de la Damen Galati sa schimbe politica pe care o au fata de salariati. Santierul Naval Damen Galati se afla in pericol de a ramine fara meseriasi.
1.000 de euro pentru fiecare zi petrecuta in inchisoare. Gelu Voican Voiculescu cere daune in valoare totala de 748.000 de euro pentru suferintele din perioada comunista.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. Vor fi precipitatii abundente, insotite de grindina, descarcari electrice si de vant puternic. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. Prima a avut loc in vara anului 1957.
Justin Rosenstein, inginerul de la Facebook care a creat butonul Like, este unul dintre specialistii in tehnologie care trag un semnal de alarma in legatura cu pericolul social media.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
In urmatoarele luni, in domeniul turistic din zona transfrontaliera Dolj-Pleven vor fi investiti aproximativ 50.000 de euro.
google-analytics.com