Cautare

67307 de rezultate pentru "minunea de la comana cum a transformat inginerul gelu palamaru mlastina neajlovului in cel mai frumos centru turistic din judetul giurgiu" (7.32 secunde)
Oameni de isprava Descopera povestile oamenilor deosebiti care, prin munca si pasiunea lor, au reusit sa-si puna tara in valoare. Romania nu duce lipsa de oameni de isprava, personaje frumoase care isi pun tara in valoare prin activitatile si prin actiunile pe care le intreprind.
Casa Comana - o destinatie turistica de prim rang, aflata la o ora de Bucuresti Delta Neajlovului si Parcul National Comana se afla la 46 de km distanta de Bucuresti, traseul fiind pe soseaua Bucuresti - Giurgiu, foarte aproape de comuna Calugareni.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. Este nascut la 24 iulie 1946 in acelasi municipiu in care este acum primar.
Mestesuguri uitate, readuse la viata, la Comana. Vizitatorii sunt invatati sa tese la razboi si sa impleteasca papura Va poftim sa facem impreuna o calatorie in timp si sa descoperiti cum mestesuguri uitate sunt readuse incet la viata.
Faimoasa poveste cu gazul de mlastina (Autor: ... Farcas) (continuare) Aurora boreala in mlastina? Dupa toate aceste semnalari, un profesor de la Adrian College a venit totusi cu teoria ca luminile pe care le-au urmarit politistii erau aurora boreala.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r.
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
Primaria Comana a fost amendata de Directia de Sanatate Publica Constanta cu 40 de milioane de lei pentru starea deplorabila in care se afla scoala din localitate.
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
National Minunea! Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: Pe www.sport.ro, suporterii au ales care a fost "minunea" anului 2011 din Romania 2011 a fost un an excelent!
Guvernarea actuala risca sa se compromita definitiv si sa se transforme intr-o "coalitie monstruoasa" prin acceptarea lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier al Romaniei.
magazin.ro / Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania /Autor: ... Farcas (continuare) Un alt incident, in care a fost implicat Mihai Barbutiu, s-a intamplat in 1970 sau 1971, la baza militara din Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. In acest caz au existat si dovezi materiale.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Santierul Naval Damen Galati, controlat de grupul olandez Damen, are, incepand cu 1 decembrie, o alta conducere.
Calarasiul este un oras mijlociu din sudul Romaniei. Au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 si nici pana acum centrul orasului nu a fost refacut. Incepand cu anii 50 din secolul trecut, intreg centrul orasului a fost demolat.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Drepturile consumatorului din domeniul turistic. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Localitatile cu iesire la mare "au prins gustul" porturilor turistice de agrement.
google-analytics.com