Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.20 secunde)
Guvernul a decis miercuri desfiintarea Cancelariei Primului-Ministru si preluarea atributiilor de catre SGG, dar cu mentinerea numarului de posturi existente in prezent la Secretariatul General, a anuntat premierul Emil Boc.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia.
"Presedintele ar fi trebuit sa ia pozitie ferma, clara, fara echivoc in fata faptului ca un ministru al Romaniei refuza sa respecte legea, ma refer la doamna ministru Udrea, la atitudinea domniei sale fata de comisia parlamentara de ancheta legata de activitatea domniei sale si activitatea ministerului pe care il conduce.
N-am inteles niciodata dce ce a trebuit sa se produca retragerea a opt ministri din Guvern, in conditiile in care primul-ministru are dreptul sa ceara remanierea oricaruia dintre ministri si, mai ales, n-am inteles de ce a trebuit sa cada Guvernul cu cateva zile inainte de inceperea campaniei electorale si de evaluarea FMI", a adaugat el.
presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, presedintele Academiei, Ionel Haiduc, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu si parlamentarul Titus Corlatean.
Criza, criza, dar nu si pentru Elena Udrea, care cumuleaza functiile si salariile de ministru si deputat. Ea defileaza zilnic cu genti al caror pret depaseste salariile lunare cumulate de ministru si parlamentar (incasate simultan), total 118 milioane de lei vechi in mana.
"Pe Boc nu il mai asculta nimeni in guvern" Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca premierul Boc "cu greu isi poate stapani Cabinetul" si a ajuns ca niciun ministru sa nu-l mai asculte, in plus considera ca seful Executivului trebuia sa-l dea afara imediat pe ministrul Finantelor, "dar ii e frica", si crede ca remanierea din toamna nu va mai avea loc.
Premierul Emil Boc a declarat tot ieri ca, daca fostul ministru al finantelor, Sebastian Vladescu, ar fi avut inca din ianuarie o viziune privind restrangerea cheltuielilor bugetare si ar fi comunicat-o in guvern, nu ar mai fi avut loc reducerea salariilor bugetarilor cu 25%.
Guvernul a anuntat oficial ca Traian Igas, liderul senatorilor PDL, este propunerea trimisa presedintelui Romaniei pentru postul de ministru de interne. "Primul-ministru Emil Boc a luat act de demisia ministrului administratiei si internelor, domnul Vasile Blaga.
"Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!".
Totodata, Mircea Geoana a avut o serie de intalniri si cu Edouard Balladur, fost prim-ministru francez si presedintele comisiei care a lucrat la revizuirea Constitutiei din Franta, cu Laurent Fabius, deputat, fost prim-ministru, si cu Jean Pierre Raffarin, senator si reprezentantul personal al presedintelui Sarkozy pentru Francofonie, fost prim-ministru al Frantei in perioada 2002-2005.
"Declaratiile iresponsabile ale actualului ministru al Muncii, domnul Sebastian Lazaroiu " Ministrul Muncii, domnul Sebastian Lazaroiu ne-a obisnuit in ultimele saptamani cu declaratii care nu demonstreaza altceva decat ca este la fel de iresponsabil si colorat si din fotoliul de ministru, precum era din cel de consilier prezidential.
Viitorul ministru pentru Absorbtia Fondurilor Europene va prelua conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) si a Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), urmand sa coordoneze institutional intregul proces de atragere a banilor europeni.
Felicitari, domnule ministru de externe Baconshi, felicitari domnule presedinte!
Este cel putin ciudat si extrem de prost perceput de public cand Ion Iliescu si Roberta Anastase spun practic acelasi lucru, ca Victor Ponta nu ar suficient pregatit pentru a fi prim-ministru si domnul Nastase ar fi poate un prim-ministru mai bun.
MAI - Dusa, MJ - Pivniceru, MAE - Corlatean Social-democratul Mircea Dusa a fost propus pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, a anuntat luni, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta. De asemenea, ministru delegat pentru Administratie a fost propus liberalul Radu Stroe.
Presedintele interimar Crin Antonescu a semnat, marti, decretul pentru desemnarea premierului Victor Ponta ca ministru interimar al Justitiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Luni, Titus Corlatean, cel care detinea portofoliul Justitiei, a fost numit ministru al Afacerilor Externe.
Nu cred ca vreunul dintre cei care m-ati ajutat atunci si ati fost alaturi de mine v-ati gandit ca peste opt ani o sa fiu prim-ministru si o sa pot sa fac anumite lucruri, asa incat in toata aceasta perioada nu imi doresc decat sa dovedesc ca am meritat acea incredere si acel sprijin.
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
Varujan arata cum au fost trisati liberalii la impartirea ministerelor Varujan Vosganian a afirmat ca in cadrul ultimei sedinte a Comitetului National Executiv al PNL multi "multi colegi si-au exprimat sentimentul ca functiile de ministru delegat au fost inventate impotriva PNL." El a mai spus ca e vorba in principal de ministerul de Finante, al Economiei si Transporturilor.
google-analytics.com