Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.26 secunde)
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Pe vremea aceea eram presedintele Grupului pentru Dialog Social, asa ca mi-am luat inima in dinti si - ajutat de cativa colegi specialisti in drept constitutional - am redactat o scrisoare pe care am trimis-o d-lui Ion Iliescu si d-lui Petre Roman, deci presedintelui CFSN si primului-ministru.
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela. ... Nu-mi cereti sa fac si un prim-ministru.
Profesor, inginer, ministru, senator. ... Eu daca am sa traiesc sa vad Romania cu Ponta prim-ministru… Pai el a fost impreuna cu noi, acum un an jumatate, ministru.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Am principii la care tin si nu cred ca un lider de partid si un prim-ministru poate balansa cu demisia, pentru ca acest lucru inseamna pierdere de credibilitate si pentru el si pentru PNL ", a mai spus Mona Musca.
Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public, intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, ne-au informat ieri surse judiciare. ... Acuzatii grave la adresa fostului ministru al industriilor si comertului.
Astfel, fostul ministru al transporturilor, Miron Mitrea, este cercetat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalitate din cadrul Ministerului Public intr-un dosar in care, initial, procurorii anticoruptie dispusesera neinceperea urmaririi penale, au informat ieri surse judiciare. ... Acuzatii grave la adresa fostului ministru al industriilor si comertului.
Primul care si-a insusit recomandarile presedintelui Traian Basescu este noul ministru al Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu. ... Numirea sa a fost bine primita de contestatarii din propriul partid ai fostului ministru, precum vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Domnul ministru isi permite un abuz fata de istoria acestei sculpturi. ... De unde stie atat de clar domnul ministru, nascut in 1965, cum au fost rechizitionate, ridicate de ofiterii de securitate operele de arta?
Numirea lui Victor Paul Dobre (foto) in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.
• 4 mandate de ministru al Transporturilor, • 2 mandate de primar al Capitalei, • 1 mandat de negociator sef in relatia cu FMI si B.M.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat ca va prelua interimatul de la Ministerul Afacerilor Externe. ... "Prin acest refuz a creat un adevarat blocaj, iar eu in calitate de prim-ministru nu pot permite ca aceasta stare sa continue.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Noul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, a depus ieri juramantul la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei cerandu-i sa porneasca de la premise realiste in mandatul sau, dar asigurandu-l de sprijinul sau politic.
Acesta ii cere, intr-o scrisoare, premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la propunerea de numire a Noricai Nicolai in functia de ministru al Justitiei, deoarece perceptia publica negativa asupra faptelor acesteia nu duce la cresterea increderii in justitie.
Curtea Constitutionala a primit, joi seara, sesizarea Guvernului referitoare la solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala, dintre presedintele Romaniei si primul ministru, fiind, in mai putin de un an, a doua cerere a Executivului cu acest subiect.
Astfel, potrivit Art.18 din acest Regulament, primul-ministru poate propune numirea unui ministru, pe baza propunerii forurilor statutare competente ale partii careia ii revine ministerul in cauza, respectiv conducerea PDL sau PSD.
google-analytics.com