Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.21 secunde)
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul prin care premierul Calin Popescu Tariceanu a fost numit ministru interimar al afacerilor externe, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
• Despre celalalt ministru de Interne, Marian Saniuta, nu se mai aude nimic de multa vreme, mai ales dupa ce a pierdut sefia PSD Prahova.
In urma cu o saptamana, domnul Ioan Nelu Botis, ministru al Cabinetului Boc si-a anuntat demisia din functie ca urmare a scandalului privind angajarea sotiei sale intr-un proiect european finantat chiar prin ministerul pe care l-a condus pana mai ieri.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat miercuri o serie de eliberari din functie: ... Tot astazi, Primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de numiri in functii: ... - Eugen Orlando Teodorovici - consilier de stat in cadrul Aparatului propriu de lucru al primului-ministru;
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Nu as vrea sa speculez acest lucru si cred ca la aceasta intrebare poate raspunde primul ministru in exercitiu, nu eu. Dar constat numai ca si primul ministru in exercitiu este, cred, pus intr-o situatie foarte dificila.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
Intre 1999 si 2000, Eckstein a fost ministru delegat pe langa primul ministru, pentru minoritati nationale, iar in legislatura 2000 - 2004 a fost ales senator UDMR. ... El zice 'eu numesc', dar raspunderea este a primului-ministru, sa fim seriosi!
Un ministru de finante si o echipa de specialisti, din partid si din afara partidului, pot asigura Romaniei o coerenta economica.
cazul I.G.Duca, politician liberal, prim-ministru in 1933.
- Florin Georgescu, actualmente prim-vice-guvernator al BNR, a fost ministru al Finantelor si vicepresedinte PDSR. ... - ministru de stat, ministru al Finantelor in Guvernul Romaniei (1992-1996); - viceprim-ministru, ministru al finantelor publice (mai - decembrie 2012);
Unii se intreaba cum poate un prim-ministru sa primeasca dimineata un alt prim-ministru (ce-or fi vorbind?), la pranz sa primeasca o delegatie de oameni de afaceri, dupa-amiaza sa prezideze o sedinta de guvern cu o suta de acte normative de aprobat, iar seara sa mearga la un talk-show de televiziune, unde cate un moderator mai curajos il face praf cu cateva intrebari bine tintite.
Anuntul a venit la cateva ore, prin intermediul unui comunicat de presa, dupa declaratia in care primul-ministru a incercat sa raspunda punctual atacurilor sefului statului, fara insa a reusi sa demonteze acuzatiile acestuia.
Sus mainile, domnule ministru al Apararii!".
Proiectul legii salarizarii unitare nu este doar diletent, dar nu rezolva problema, ci impiedica punerea in miscare a resurselor si energiilor", arata Andrei Marga, rector al Universitatii Babes-Bolyai, fost ministru al educatiei.
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Gheorghe Dobre, a convocat in cursul zilei de ieri o sedinta de adio cu cei care i-au fost subalterni.
Premierul Tariceanu si Mircea Geoana au avut un schimb dur de replici la dezbaterea motiunii de cenzura, Tariceanu apreciind ca liderul PSD nu va ajunge prim-ministru chiar daca isi face astfel de "iluzii", iar Geoana sugerand ca se pregateste un nou premier liberal.
El a fost propus la functia de ministru al Agriculturii de catre Puiu Hasotti, intr-o intalnire care a avut loc marti seara intre premierul Tariceanu si apropiati ai sai in partid, au declarat surse liberale pentru Agentia NewsIn.
google-analytics.com