Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (1.53 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara la dezbaterea cu tema “Cum promovam cultura romaneasca peste hotare“, ca sustine schimbarea Legii cu privire la functionarea Institutului Cultural Roman (ICR).
Mult asteptata aderare la UE nu inseamna neaparat numai avantaje, ci si dezavantaje. Astfel, unul dintre "micile” inconveniente pe care comisiile de aderare l-au adus in discutie, ar fi fost reducerea coruptiei.
PSD a decis sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, daca acesta va ocoli Parlamentul prin emiterea de ordonante de urgenta sau isi va asuma raspunderea guvernamentala.
Membrii Cabinetului Tariceanu si-au depus noile declaratii de avere, inclusiv cei patru secretari de stat satmareni, Nicolae Lazin, de la Ministerul Agriculturii, Katalin Kibedi, de la Ministerul Justitiei, Septimiu Buzasu, de la Ministerul Transporturilor, si Romeo Nicoara, de la Cancelaria primului ministru.
Guvernul a anuntat ieri ca Romania a inceput sa participe la comitetele Consiliului European si la alte reuniuni informale organizate de Presedintia luxemburgheza in exercitiu a UE.
Ministerul Finantelor a trimis o solicitare Biroului Permanent al Senatului, prin care se cere acestei camere sa-si reduca bugetul cu 55 de miliarde de lei pentru anul in curs.
Guvernul si-ar putea asuma raspunderea in Parlament pentru sase legi organice, trei din pachetul legislativ privind reforma in justitie si alte trei din pachetul referitor la modificarea legilor proprietatii.
Deputatii PSD acuza intentia actualei Puteri de a-si asuma raspunderea guvernamentala pe pachetul de legi referitoare la reforma in Justitie, evitandu-se astfel dezbaterea parlamentara.
Comisiile juridice reunite si Comisia pentru integrare europeana ale Parlamentului Romaniei au dezbatut ieri proiectul de lege prin care se ratifica Tratatul de aderare a Romaniei la UE, semnat la 25 aprilie la Luxemburg.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Ene Dinga (foto), ministrul Integrarii europene, a anuntat sambata ca va demisiona in cazul in care Uniunea Europeana va activa la toamna clauza de salvgardare.
Guvernul a decis irevocabil sa-si asume raspunderea pe pachetele de legi privind Justitia si retrocedarea propritatilor. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.
Dumitru Prunariu a fost rechemat din functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Federatia Rusa, printr-un decret semnat ieri de presedintele Traian Basescu.
Senatorul Ioan Talpes sustine ca numirea sa ca vicepremier in Cabinetul Nastase a fost facuta la interventia mai multor oficiali europeni.
Secretarul general al Camerei Deputatilor va comunica, potrivit unei decizii a Biroului Permanent (BP), daca exista deputati care nu si-au depus declaratiile de avere la sfarsit de mandat.
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene.
Partidele botosanene din coalitia guvernamentala au declansat ofensiva totala impotriva presedintelui Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani, Constantin Contac.
google-analytics.com