Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (1.95 secunde)
Maternitatea “Polizu“ din Capitala este prima unitate spitaliceasca din Romania in cadrul careia dupa Revolutie a fost reintrodus sistemul rooming-in.
Cu toate ca schimbarea din functie a lui Gheorghe Moldoveanu, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, este o problema de zile, lucraturile acestuia continua sa produca efecte dezastruoase asupra Companiei.
Directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL), Corneliu Popescu, va fi demis din functie, ca urmare a managementului defectuos asigurat unora dintre proiectele institutiei, a anuntat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely.
Consilierii liberali si democrati au incercat sa tina ieri o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean (CJ) si sa modifice in parte bugetul propriu al judetului.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Din cauza ultimelor speculatii care au aparut cu privire la furtul de carburanti din magistralele petroliere ce strabat orasul Constanta, la nivel ministerial a fost tras un semnal de alarma cu privire la activitatea profesionala a chestorului Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Traducerea Tratatului de aderare va fi finalizata luna viitoare, dupa care textul acestuia va fi inaintat statelor membre, Parlamentului European, Comisiei Europene si Bulgariei, a informat ieri Ministerul Integrarii Europene (MIE) printr-un comunicat de presa.
Ne aflam la inceputul secolului XXI, intr-o lume prinsa in goana dupa bani si putere. Mai are rost sa ne preocupam de bunele maniere sau n-ar trebui, poate, sa recunostem ca au devenit total inutile?
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca Ministerul Justitiei lucreaza inca la elaborarea noului model al declaratiilor de avere. El a precizat ca forma prezentata initial nu a fost agreata, intrucat declaratia era “o compilatie a declaratiei de avere cu cea de venit“, existand detalii ce trebuie clarificate.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
Senatorul PNL Adrian Cioroianu incepe sa-si ia in serios un rol pe care nu-l detine inca - acela de membru al Comisiei pentru anchetarea activitatii SRR si SRTV.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Mihai Ungureanu, prezent ieri la lucrarile comisiilor reunite ale Parlamentului pe probleme de politica externa, a precizat ca una dintre prioritatile sale o reprezinta politica de personal.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori: Grup Media Sud si Dominus Rei.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Adriean Videanu si Marian Vanghelie, principalii candidati la Primaria Capitalei, au avut ieri prima confruntare. Videanu, acuzat de Vanghelie ca a obtinut pe cai oneroase licentele de exploatare a marmurei, s-a oferit sa-i cedeze contracandidatului sau o parte dintre contractele aduse in discutie.
google-analytics.com