Cautare

6754 de rezultate pentru "ministeru" (2.09 secunde)
UDMR vizeaza posturi de secretar de stat in peste opt ministere, a declarat sambata, la Targu Mures, presedintele UDMR, Markó Béla.
La festivitatea de investire a noului suprefect constantean si-a facut aparitia, printre numerosi sefi ai serviciilor deconcentrate ale statului din judetul nostru, si Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA.
Partidele din coalitia aflata la guvernare au ajuns cu algoritmul la desemnarea secretarilor de stat. Premierul Tariceanu trebuie sa satisfaca doleantele astfel incat toata lumea sa fie multumita.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat in prima sa conferinta de presa ca, desi a remarcat o anumita politizare a activitatii ministerului de resort, nu vor exista schimbari si rechemari la post in valuri ale ambasadorilor Romaniei peste hotare.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic.
Liderul umanist Dan Voiculescu sustine ca PUR doreste puterea nu pentru a profita de ea, ci pentru a servi, cu ajutorul ei, interesele romanilor.
Canotoarea Elisabeta Lipa nu mai ocupa functia de consilier pe probleme sportive al ministrului Administratiei si Internelor, dupa ce ministrul Vasile Blaga a hotarit sa-i scoata postul din organigrama.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Zilele directorilor PSD in functiile de conducere de la institutiile cu subordonare guvernamentala sint pe terminate. Prefectul Ion Diaconu i-a convocat, ieri, la o sedinta pe toti sefii serviciilor publice deconcentrate si practic le-a cerut demisia.
Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei D.A. PNL-PD a decis miercuri seara ca toti secretarii de stat sa fie numiti astazi la pranz, a declarat vicepremierul Adriean Videanu (PD).
Competentele Coordonatorului National al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (PSESE) vor reveni la MAE, dupa o perioada in care fusesera transferate la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, decizia fiind luata in sedinta de Guvern.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a semnat ieri deciziile de numire si de eliberare din functie a mai multor secretari de stat din ministere.
Primarii liberali i-au cerut premierului si, totodata, sefului de la partid, Calin Popescu-Tariceanu, sa-i consulte inainte de a initia acte normative referitoare la administratia publica.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
google-analytics.com