Cautare

3382 de rezultate pentru "ministeru invatamantului repartitii liceu 2010" (3.12 secunde)
Partidul Social Democrat si-a asumat, prin programul de guvernare USL, spijinirea educatiei drept pilon fundamental al societatii romanesti, edificarea unui model profesionist si responsabil al invatamantului romanesc, bazat pe promovarea valorilor fundamentale ale culturii, stiintei si moralei.
Degringolada invatamantului romanesc, vizibila in fiecare clipa si din ce in ce mai adanca pe masura ce trece timpul, capata tonalitati grave la fiecare sfarsit de an scolar.
Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Absolventii de liceu isi pot lua linistiti diplomele acasa si pot merge mai departe pe drumul lor, cu tot comportamentul unora din timpul celor patru ani:
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
"In acest liceu a fost promovabilitate 100% la bacalaureat". ... se pot face lucruri extraordinare la Targu-Jiu, se pot face lucruri extraordinare intr-un liceu sau intr-o scoala, dar daca nu merg totusi pana sus schimbarile e doar o exceptie sau e doar o intamplare.
Pentru al saselea an consecutiv, KFC si Pizza Hut strang fonduri pentru copiii romani care traiesc in mediul rural, astfel incat acestia sa isi poata continua studiile la liceu. ... "In zonele rurale din Romania, doar 55% dintre tineri isi continua studiile la liceu.
- Este minunat sa gasesti in universul elevilor de liceu idei extraordinare care demonstreaza pasiunea lor pentru stiinte.
Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor.
Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Exemplul evidentiaza cat de urgenta este nevoie de reforma curriculara in liceu in special. Ministerul Educatiei precizeaza insa ca abia din 2025-2026 elevii de liceu vor avea manuale noi.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
google-analytics.com