Cautare

3686 de rezultate pentru "ministeru invatamantului ecaterina spiruharet 2009" (3.25 secunde)
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
O misiune dificila o va avea fostul ministru al invatamantului, Ecaterina Andronescu, ce va candida intr-un colegiu eligibil din sectorul 5 al capitaleu.
Ieri, seful pesedistilor a avut misiunea de a o apara pe Ecaterina Andronescu in fata premierului Emil Boc. El a pledat pentru necesitatea dezbaterii in Parlament a Codului Educatiei sau asumarea raspunderii in varianta propusa de ministrul Invatamantului.
Alaturi de invitatii speciali, ministrul Educatiei Remus Pricopie, ministrul Tineretui si Sportului Gabriela Szabo, dna senator Ecaterina Andronescu, si de secretarul de stat de la ministerul Fondurilor europene, Alin Sorin Mitrica, am stat de vorba cu cele 400 de cadre didactice care ne au spus problemele invatamantului ilfovean, dar si dorintele si propunerile lor.
Este vorba de conservarea identitatii etnice si culturale, de dezvoltarea invatamantului de toate gradele - in contextul insa al invatamantului romanesc care exista pe teritoriul statului nostru national unitar.
Markó Béla a sustinut ca ministrul Invatamantului l-a asigurat ca nu este impotriva prezentei unui secretar de stat din partea UDMR. “UDMR crede ca ar trebui sa fie reprezentata in Ministerul Invatamantului, pentru ca aceasta este o prioritate“, a spus Markó Béla.
Presedinta Comisiei pentru invatamant din Camera, deputata PRM Olguta Vasilescu, a declarat ieri ca „PRM se solidarizeaza cu profesorii care au protestat (...) fata de subfinantarea invatamantului, de descentralizarea cvasitotala a invatamantului preuniversitar si de situatia deplorabila a scolilor“.
Revenind la cea mai arzatoare problema din prezent, cea a invatamantului, Basescu a apreciat joi ca Guvernul de la Bucuresti „trebuie sa gaseasca resursele necesare pentru a majora bugetul alocat invatamantului“ pana la nivelul de 5% din PIB.
Premiul de excelenta pentru cariera de success in domeniul invatamantului si santatatii se acorda domnului dr. ... Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in domeniul invatamantului se acorda domnului professor de matematica extrem de iubit de studentii lui - Cristian Sabau.
Deputatul PNL Gabriel Sandu a propus Parlamentului modificarea legii invatamantului, astfel incat numarul maxim de elevi intr-o clasa sa fie de 25. In acest fel, sustinea deputatul, calitatea invatamantului romanesc ar creste substantial.
Principalele probleme vizate de cererile institutiei au fost finantarea invatamantului preuniversitar, subventionarea energiei termice livrate catre populatie, precum si refacerea infrastructurii afectate de inundatiile de anul trecut si de anul acesta.
De asemenea, va mai avea cateva interpelari cu privire la situatia invatamantului din Romania, care risca sa se perverteasca dupa ce au aparut deja carti pe piata cu rezultatele la subiectele de examene prezentate pe site-ul Ministerului Invatamantului.
Motiunea simpla intitulata "Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti" il acuza pe actualul ministru al Educatiei, democratul Mihail Hardau, ca a "ajuns accidental" in fruntea ministerului si "a devenit rapid groparul invatamantului romanesc".
google-analytics.com