Cautare

286 de rezultate pentru "minerale" (3.48 secunde)
Oricum, venirea lor pe Pamant nu ar fi motivata de nevoia de resurse minerale, intrucat exista nenumarate planete solide, nelocuite, unde mineritul poate fi facut fara probleme.
- Lapte de grau germinat. - sursa bogata de enzime, vitamine si minerale, vitalizand organismul. Se consuma 3-4 linguri de grau germinat pe zi.
Cred ca PNL va trebui sa aiba o reactie normala si corecta, deci nu una ca urmare a consumarii unei ape minerale la o carciuma", a spus Victor Manea, facand aluzie la intalnirea "de taina" de acum cateva zile a presedintelui cu cativa lideri democrati.
Liderul CNM si USMO este cel care a avut un rol decisiv in numirea secretarilor de stat in MEC, responsabili cu resursele minerale, relatiile cu sindicatele si patronate.
WWF a acordat sprijin si s-a implicat in procese intentate unor institutii, autoritati locale sau firme ale caror actiuni au distrus habitate naturale din parcuri si rezervatii, cum ar fi constructia ilegala din Parcul National Ceahlau, captarea pentru ape minerale din rezervatia naturala Cheile Sugaului-Munticelu sau constructia de la Taul Stiol din Parcul National Muntii Rodnei.
Ma gandesc in primul rand la legarea municipiului Craiova de cea mai apropiata autostrada tot printr-o autostrada, la construirea unui pod rutier peste Dunare la Bechet si la valorificarea apelor minerale din comuna Gighera", a spus Buzatu.
Dezbaterea publica purtata in ultima perioada in jurul proiectului minier din Muntii Apuseni coordonat de "Rosia Montana Gold Corporation" justifica desecretizarea documentelor care stau la baza concesionarii si transferarii exploatarii minereurilor auro-argintifere, sustine Olteanu intr-o scrisoare deschisa presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Bogdan Gabudeanu.
„Controlul are drept scop verificarea respectarii legislatiei privind acest contract“, a declarat ieri presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM), Gelu Maracineanu, precizand ca un astfel de control a fost initiat luni si la Agentia pe care o reprezinta.
Revenind insa la noile afaceri ale consilierului local, pe data de 27 martie 2009, pe ordinea de zi a Consiliului Local Murfatlar, la punctul numarul 4, a fost inscris un proiect privind infiintarea unei statii de sortare si concasare agregate minerale in zona industriala, pe strada Minerului.
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale a anuntat, anterior, ca vrea sa rezilieze contractul cu Sterling, astfel incat statul sa beneficieze de 45% din productia de hidrocarburi, conform prevederilor din contractul initial din 1992, propunere sustinuta si de ministrul Economiei, Adriean Videanu.
Incep demersurile in parlament Liberalii condusi de Dan Ilie Morega sustin ca toate impozitele pe care viitoarea companie energetica le va avea de platit trebuie sa ajunga in zonele de unde sunt exploatate resursele minerale pentru producerea energiei electrice.
Grupul Parlamentar al PNL a sustinut desfasurarea anchetei parlamentare de catre Comisia pentru industrii si servicii, pentru a elucida toate aspectele legate de acordul petrolier dintre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Sterling Resources LTD in timp ce Grupul parlamentar al PDL s-a agatat de toate chichitele procedurale posibile si imposibile pentru a o apara pe doamna Ridzi, precizeaza liberalii.
"In premiera va spun ca afacerea Sterling, de fapt tot ceea ce s-a intamplat cu resursele minerale care se gasesc in platforma continentala a Marii Negre, este in vizorul DIICOT pentru infractiuni impotriva sigurantei nationale.
Potrivit IGPF, in Delta Dunarii si pe litoral, Politia de Frontiera Romana va actiona pentru combaterea migratiei ilegale, contrabandei, a traficului cu droguri, armament, munitie si materiale periculoase, exploatarii ilegale a resurselor minerale si biologice si poluarii deliberate a mediului acvatic.
De asemenea, a mai fost emisa o Ordonanta de suspendare temporara a activitatii la un depozit bauturi racoritoare si ape minerale detinut de unitatea Five Distribution din Constanta.
Totodata, am cerut restructurarea si controlul asupra agentiilor de resort privind reglementarea in domeniul energiei si al resurselor minerale dar Guvernul nu a dorit sa vada faptul ca acestea isi fac de cap atat cu banii romanilor cat si cu resursele tarii.
Pentru "administrarea manuala a ingrasamintelor organice si minerale" la 350.000 de flori nou-plantate si circa 27 ha de gazon, plus trandafirii de pe marile bulevarde, s-au alocat 150.000 de lei.
pentru Resurse Minerale si Chevron Romania Holding BV: Aprobarea de catre guvern a acordurilor petrolire privind concesiunea pentru explorare, dezvoltare si exploatare intre entitatile mentionate a facut sa apara o serie de intrebari.
Romanii au nevoie de o guvernare solida, stabila, capabila sa introduca rapid impozitarea progresiva, sa reduca TVA la alimentele de baza, sa protejeze resursele minerale nationale, sa sustina investitiile, sa readuca salariile la nivelul din 2010 si sa elibereze justitia de sub orice presiune politica pentru a-i putea sanctiona pe cei care au folosit bani publici pe criterii si pentru interese politice", mai declara Voiculescu.
Politica de instrainare a resurselor minerale este considerata drept iresponsabila, iar procedura de vanzare defavorabila intereselor romanesti. Pe langa pretul infim la care fusese privatizat Cuprumin se mai reproseaza guvernului lipsa de transparenta, respectiv secretizarea intregului contract, nu doar a unor clauze.
google-analytics.com