Cautare

35 de rezultate pentru "mineral" (2.53 secunde)
Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos: ... Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si chiar peste hotare, expozantii impun prin pricepere, maiestrie, eleganta si minutiozitatea detaliilor.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... La Oradea vom aduce in exclusivitate ultimele noutati in materie de bijuteri." Francisc Covaci -Organizator Mineral Expo Sibiu. Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos:
Mineral Expo Brasov! Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust iar expozitiile itinerante organizate sub aceasta egida au dovedit cum cristalele si pietrele semipretioase au schimbat viata oamenilor.
Anul trecut, chiar si la inceputul acestui an, Mineral Protan Agigea era perceput drept "o bomba ecologica, care trebuie dezamorsata imediat", aprecia directorul general al Agentiei pentru Protectia Mediului, Adrian Manole.
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
Singurul incinerator de deseuri animaliere de pe raza judetului Constanta, SC Mineral-Protan SA Agigea functioneaza in perioada de criza aproape de capacitatea maxima, efectele crizei financiare simtindu-se mult prea putin, in conditiile in care societatea are contracte cu cele mai mari hypermarket-uri din zona.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
In schimb, Analiza Minerala Tisulara nu este supusa acestor fluctuatii, fiind, din acest motiv, testul principal pentru determinarea statusului mineral al unui individ si, in consecinta, a activitatii sale metabolice.
Acest mineral este vital in toate etapele vietii. ... La fel de important este sa i se ofere organismului cantitati suficiente din acest mineral, deoarece organismul pierde calciu in fiecare zi prin piele, unghii, par, transpirarie, urina si materii fecale.
Cine nu a cumparat inca un cadou pentru Craciun poate alege o bijuteri unicat realizata din pietre pretioase si semipretioase in montura de aur sau argint, un esantion mineral de colectie sau un simplu obiect de decor cioplit in piatra.
Aurul Romaniei nu este cel mineral, ingropat sub munte, ci stratul subtire de sol fertil, la care se adauga apa si conditiile geomorfologice exceptionale ale tarii noastre.
Misterul persista, iar Al Koon spune ca energia craniului este pozitiva si ca nimeni nu a descoperit din ce mineral a fost confectionat, insa banuieste ca ar fi din cristal.
Potrivit consilierului pesedist, unul dintre ultimele falsuri comise de edilul Agigea privesc o serie de terenuri situate in apropierea Fabricii "Mineral Protan".
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
SNAM administreaza prin concesiune cinci perimetre de explorare si 32 de perimetre de exploatare si are relatii de parteneriat cu 28 de societati de imbuteliere cum ar fi European Drinks, Apemin Baile Lipova, Apemin Zizin, Aquamold Trading, Bibco, Bucovina Mineral Water, Dorna Apemin, Kraiten in Harghita, MBH Carpatina, Perla Covasnei, Perla Harghitei, Perrier Vittel Romania, Rieni, Romaqua Group si cu 12 societati de turism balnear si cu consiliile locale.
La randul sau, si Uniunea Europeana a Artizanatului si çntreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) a acordat distinctii, de data aceasta premiante fiind firmele Nitech SRL, Grupul Feroviar Roman, European Drinks SA, Delphi Packard Romania SA si Mineral Quantum SRL.
Astfel, pentru cei care vor dori sa achizitioneze un autoturism Dacia Logan Ambiance, sau Dacia Logan Preference, ii informam ca aceste modele vor putea fi gasite in patru culori noi, pe langa cele traditionale, si anume Gri Platine, Albastru Mineral, Gri Comete si Bej Toundra.
Vin sec, corpolent, mineral, "mirosind" a pamant, dar si a flori, cand e foarte proaspat si tanar, Aligoté-ul se potriveste excelent cu pestele de Dunare, dar si cu preparatele din branza de capra sau oaie.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Prezinta relativ repede piatra lunii si labradoritul, granatul si roci mai putin frecevente, cum e lapis lazuli, care se gaseste atat in Chile, cat si in Afganistan, unde minele acelea au vreo 7.000 de ani vechime, cat si malachitul din Muntii Ural si Congo, peridotul care e mineralul cel mai frecvent in masa pamantului, dar si un mineral care a fost gasit prima data in Romania, in Maramures, la Carnic:
google-analytics.com