Cautare

9 de rezultate pentru "milydi naturals" (2.84 secunde)
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Produsele de la Miledy Naturals sunt extrem de cautate pentru ca sunt naturale si nu contin parabeni.
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul de Paste organizat la Sala Dalles. Intrarea este libera!
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Adrian Tudor, manager Miledy Naturals, a participat recent la targul tradtitional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Miledy Naturals Recomandari: - se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena corpului (subrat, picioare - uz extern);
-o dieta plina de nutrienti -apa pura -exercitii in aer liber -odihna si somn -un control inteligent al stresului -curatarea eficienta a pielii Ce cosmetice puteti achizitiona de la Miledy Naturals:
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul Body Mind Spirit "La standul nostru, gasiti:
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. Iata cu ce produse au venit reprezentantii firmei:
Am intalnit-o la targul de la Muzeul Taranului Roman pictand, la standul mamei sale, manager la Miledy Naturals. Maia face cursuri la Scoala de Arte de pe Stirbei Voda.
Pana pe 8 martie inclusiv, Miledy Naturals este prezenta la targul de Martios de la Sala Dalles cu produse cu ingrediente naturale.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com