Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (3.02 secunde)
Iar acesta nu e format din profesori, medici sau militari, ci din clientela politica a PDL, care a inceput sa fure din banii publici si acum vor sa scape de raspundere.
Un Carrefour Market din Bucuresti a fost deja deschis in piata Gorjului din cartierul Militari. Lespagnol a anuntat si planuri pentru un nou rebranding, dupa ce anul trecut compania finaliza transformarea supermarketurilor Artima in Carrefour Express.
In 20 de minute se va putea ajunge din Militari in Baneasa, in conditii de trafic normal." • "Oamenii inteleg foarte multe, daca stai sa le explici.
Eu eram din familie de militari, iar militarii cu Securitatea erau ca si cainele cu pisica. Eu nu am angajament si nici nota.
Cei prezenti au fost temperati de Mircea Geoana, care le-a spus ca "un om politic veritabil este terminat abia cand este la Ghencea, Militari sau in alt cimitir".
"Un lucru evident sunt caracteristicile fizice pe care nu le intelegem, insusirile care sunt dincolo de posibilitatile tehnologice ale vremurilor actuale, cum ar fi acceleratia extrem de rapida si intoarcerile cu valori G extreme, pe care fiintele vii, dupa tot ce stim, nu le-ar suporta" O problema importanta, care se discuta privitor la OZN-urile vazute de piloti militari, comerciali sau particulari, este ca aceste obiecte reprezinta riscuri potentiale pentru siguranta zborurilor, dupa cum se pronunta cel putin un savant respectat, pe nume Richard Haines, fost cercetator la Centrul de Cercetari Ames al NASA.
Surse de interes Pana la ora actuala, Hastings a intervievat peste 130 de veterani militari care au fost implicati in variate incidente OZN la silozuri cu rachete nucleare, depozite de arme sau poligoane de testare.
Joi, 25 aprilie, la Carrefour Militari, va avea loc decernarea premiilor marilor castigatori ai concursului de desene Carrefour - Romania, editia Paste.
La fel ca mai toti clarvazatorii militari, in cursul exercitiilor de instruire a fost trimis si el sa vada OZN-uri, extraterestri, planeta Marte etc.
Propunerea a primit deja sprijinul unor militari, al fostului si actualului guvern, al oamenilor de stiinta, si al multor altor persoane importante din intreaga lume.
Acesta, insotit si de alti militari, s-au dus in poiana unde obiectul aterizase in prima noapte si au gasit adancituri in sol, atestand ca acolo a fost asezat ceva greu.
Motivul central consta in faptul ca aceasta cercetare este ravnita si guvernata de militari. In plus, "Faptul ca nave "necunoscute" zboara in jurul Pamantului nu este un subiect stiintific - este un subiect de colectare si analiza a unor informatii militare.
La ora actuala, Hastings poseda inregistrari de la peste 140 de veterani militari americani. Chiar inainte de a scrie acest articol el vorbise cu o noua sursa, un tehnician electromecanic la rachetele balistice Minuteman, care a fost martor in 1968 la aparitia unui OZN la baza Air Force Minot.
Aceste documente, clasificate "Strict Secret Restrictionat", pretindeau a fi o informare, destinata presedintelui ales Dwight Eisenhower, despre grupul de 12 persoane de oameni de stiinta de nivel inalt si oficiali militari care au alcatuit comisia de elita strict secreta MJ-12.
Magazin: Alte marturii ale unor fosti militari (Autor : DAN D.
Centrul de control spatial Titov, care este condus de catre Fortele de Aparare Aerospatiala din Rusia, este principala facilitate de control a satelitilor militari si comerciali ai tarii.
Scorpionii, inlocuiti la cratita de angajatii primariilor Masa calda a sinistratilor doljeni este pregatita in continuare de militari, iar primariile din comunele unde sunt instalate bucatariile de campanie si-au trimis angajatii sa-si faca ucenicia pe langa Scorpioni.
Dat fiind momentul special, niciunul dintre militari nu si-a asumat responsabilitatea trimiterii unui raport "mai sus". Ulterior s-a cautat chiar musamalizarea celor intamplate si ridiculizarea martorilor.
Pompierii militari au contribuit cu o autospeciala, prevazuta cu 14 dusuri, care incalzeste apa. Insa, pentru o ora de apa calda, instalatia care creste temperatura acesteia consuma combustibil de circa 60 de milioane de lei.
Mitchell povestea ca el insusi a crescut in zona Roswell si cunostea mai multi contemporani ai evenimentelor, ca si militari ori persoane din domeniul informatiilor, care erau sub juraminte severe.
google-analytics.com