Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (3.07 secunde)
Detasamentul italian, format din aproximativ 150 de militari, va executa, impreuna cu militari romani, misiuni de politie aeriana in urmatoarele sase luni.
Pompierii militari sositi la fata locului cu o autospeciala nu au mai intervenit, intrucat focul se stinsese inainte ca acestia sa soseasca la adresa respectiva. ... Din primele cercetari efectuate de pompierii militari a rezultat faptul ca sursa probabila de aprindere a fost "foc nesuprevegheat".
La fata locului s-au deplasat pompierii militari care au inceput stingerea incendiului, descoperind o persoana decedata prin intoxicare-carbonizare. Cauza incendiului comunicata de pompierii militari este "flacara lumanare aprinsa cu extindere la mobilier si produse textile din locuinta’’.
Putin pregateste o invazie la scara larga a Ucrainei cu 500.000 de militari. Seful NATO avertizeaza ca Putin nu a renuntat la planul de cucerire totala a Ucrainei.
Trei militari au fost raniti in Poligonul Catelu, miercuri, in timpul unei sedinte de aprindere pe cale pirotehnica a unei incarcaturi de exploziv (TNT), a transmis Ministerul Apararii.
La bordul elicopterului se aflau sapte militari, pilotul, copilotul, un maistru militar, un caporal operator de cautare, un sergent sanitar si doi militari de la Fortele Navale, experti in misiuni de salvare.
Scutul maritim va aduna aproximativ 3400 de militari si reprezentanti ai mai multor institutii din sistemul national de aparare, precum si din alte 12 state aliate si partenere.
Seful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat duminica aceasta ca Ucraina a convocat peste 200.000 de militari pentru contraofensiva sa iminenta asupra fortelor ruse.
Cel mai mare parc liniar din Europa a fost inaugurat, astazi, in cartierul Militari din Bucuresti. Este, de altfel, si cel mai mare parc deschis in Capitala dupa 1989 si primul din acest cartier.
Militari si oficialitati ale statului participa la ceremonii militare Romania este aparata de 70.000 militari romani si 5.000 aliati "Europa se confrunta cu o criza fara precedent.
Anul acesta vor participa la parada nationala cu 1000 de militari mai multi ca anul trecut. Acestia fac ultimele repetitii.
Responsabili politici si militari europeni avertizeaza ca un atac rusesc este probabil in urmatorii ani Tarile UE continua sa isi mentina economiile in "regim de pace" Comisarul european pentru piata interna prezinta in februarie strategia de aparare Pentru Thierry Breton, UE are nevoie urgenta de 100 de miliarde pentru aparare
Basescu a anuntat, la finele lunii iunie 2006, dupa o sedinta a CSAT, ca atasatii militari romani din toate ambasadele au fost informati despre retragerea Romaniei din Irak si despre nevoia de a comunica contactelor din statele unde sunt acreditati acesta posibilitate.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
1) in Piata Libertatii, in zona Librariei Universitatii si a Hotelului Continental, unde a executat foc, cu pistoale mitraliera, o grupa de militari comandati de capitanul Dando Carp si au fost inregistrati 12 morti (printre care pictorul Eugen Matis) si 26 de raniti (printre care actorul Calin Nemes);
Pe termen scurt si mediu, cel putin, nu doar rolul politic al armatei va slabi ci si puterea ei propriu zisa in termeni militari va fi mult diminuata.
Egalitatea inegalilor intr-o lume a concurentei libere cu frontiere spiritualizate, asigura acum hegemonului colectarea rentei imperiale, acesta nemaiobligandu-se sa isi universalizeze nivelul de trai, ci doar sa pazeasca, la nevoie manu militari, pacea;
Festivitatea a inceput cu defilarea a celor 250 de militari prezenti, prin fata presedintelui Traian Basescu. A urmat inaltarea drapelelor statelor membre ale Brigazii Multinationale de Aparare din Sud-Estul Europei, in timpul intonarii imnurilor fiecarei tari participante.
La eveniment au fost invitate personalitati militare, civile si religioase, atasati militari straini acreditati in Romania, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent ieri la exercitiul militar DEMEX 2005 in poligonul Cincu din judetul Brasov, la care au participat peste 3.000 de militari si aproximativ 150 de reprezentanti ai statelor membre NATO.
google-analytics.com