Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (3.50 secunde)
Mai tarziu, intrucat zgomotul continua, si-a spus ca erau militari care, stiind ca va fi jefuit, ii asteptau pe raufacatori.
La baza sud-coreeana, 22 de militari ar fi putut sa fie expusi” in timpul unui antrenament, a indicat armata joi. Nici unul dintre acesti militari nu prezinta simptome de contaminare.
Clarvazatorii militari americani si fenomenul OZN (Autor : ... Toate acestea au fost tinte in timpul unor sesiuni de antrenare a clarvazatorilor militari.
Eliberarea intregului teritoriu national s-a obtinut prin lupta eroica a peste 525.000 de militari angajati nemijlocit in lupta, intre 23 august si 25 octombrie 1944. ... Pierderile provocate inamicului s-au ridicat la 89.934 militari, dintre care 76.275 prizonieri.
magazin.ro / Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania /Autor: Dan D. Farcas (continuare) Un alt incident, in care a fost implicat Mihai Barbutiu, s-a intamplat in 1970 sau 1971, la baza militara din Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare.
S-a apropiat printre copacii rari din spatele valului de pamant, venind spre Zona Alpha, ingrozind cei doi militari. ... Situatia lui s-a ameliorat abia in decembrie 1980, cand a avut loc incidentul principal si cand si alti militari au inceput sa raporteze observatii stranii.
In total 3 700 de militari, o suta de avioane si elicoptere vor defila cu ocazia zilei nationale a Frantei. ... In total 7.000 de militari francezi se afla in diverse zone de conflict din lume.
ZIARUL 21: Apel Umanitar! Fiul unor militari din cadrul unitatii 01824 Campia Turzii are nevoie de ajutorul nostru (Auto:
FARCAS) Am prezentat, in mai multe articole, pe aceasta pagina, activitatile organizatiei To the Stars Academy of Arts and Sciences (TTSA), cea care a reusit sa oblige Pentagonul sa recunoasca existenta unui proiect de 22 de milioane de dolari pentru studierea fenomenului OZN si a facut publice trei videoclipuri, cu imagini de termoviziune, infatisand urmarirea unor OZN-uri de aviatorii militari, videoclipuri declarate de US Navy autentice si neidentificate.Tot TTSA a realizat un serial de sase episoade, difuzate pe History Channel, in care martorii acestor faimoase intalniri au detaliat si comentat dramaticele lor intalniri.
Sunt 70.000 de militari activi si 50.000 in rezerva. ... Gandeste-te si la ceilalti 120.500 de militari care sunt gata sa-si dea viata pentru tine.
Imagini incredibile au fost filmate de camerele de supraveghere ale unui bloc din cartierul Militari. O pensionara a fost talharita in lift.
In jur de 120.000 de militari rusi raman mobilizati si gata de lupta, daca Vladimir Putin da ordinul. La Kiev civilii au inceput pregatirea militara in eventualitatea unei invazii rusesti.
Klaus Iohannis, in vizita la baza militara unde vor fi campati militari americani detasati din Germania
Rusia foloseste 30 de nave si 12.000 de militari in regiunea Marii Negre. ... In Belarus sunt deja 100.000 de militari din Rusia.
Rusia incepe retragerea primilor militari de la granita cu Ucraina. Sute de avioane de razboi, zeci de nave militare si mii de soldati se intorc la bazele lor permanente.
Seful Armatei din Belarus declara ca va disloca militari la granita Ucrainei. Lukashenko se lauda cu rachetele ce vor fi primite din Rusia.
Rusia a pierdut 6.000 de blindate si 2.000 de tancuri. Rusia a pierdut 50.000 de militari. Sunt 195 de zile de razboi.
Nava romaneasca cu 75 de militari la bord, avariata | A lovit o mina de razboi in Marea Neagra
Romania este aparata de 70.000 de militari romani si aproximativ 5.000 de militari straini. Numarul total al angajatilor Ministerului Apararii Nationale:
Romania se bazeaza pe cinci milioane de militari rezervisti Militarii rezervisti sunt luati in evidente pentru a fi chemati la oaste.
google-analytics.com