Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (2.82 secunde)
Incidente OZN urmarite de clarvazatori militari (Autor: ... O parte dintre misiunile de antrenament ale clarvazatorilor militari au avut drept tinta pe langa locatii obisnuite, OZN-uri si extraterestrii.
Incepand din 1996, cand a infiintat Paradigm Research Group (al carui directorul executiv este), el s-a adresat guvernului si a solicitat ca, la nivelul Congresului SUA, sa fie organizate audieri deschise ale unor fosti militari si angajati CIA, care pot depune marturie privind activitati ale extraterestrilor pe care le-au constatat ei insisi.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor: ... Aici aparent un OZN a rapit militari de pe o nava. ... La fel ca mai toti clarvazatorii militari, in cursul exercitiilor de instruire a fost trimis si el sa vada OZN-uri, extraterestri, planeta Marte etc.
as fi dispus sa pariez, este doar o presupunere, ca exista o agentie, o agentie contractuala civila, alcatuita din fosti sau actuali oameni guvernamentali, militari de nivel inalt, poate si unii oameni de stiinta care au acces la secretele OZN.
Videoclipurile GIMBAL, FLIR1 si GO FAST, ca si toate materialele oficiale pe care AAS/TTS le-a pus la dispozitia marelui public, au fost insotite de o documentatie esentiala privind lantul de custodie care confirma faptul ca imaginile sunt produse ale senzorilor militari americani, ca sunt autentice, in forma originala si nealterata, obtinute de la unul dintre cele mai avansate dispozitive de urmarire in uz, si nu generate de calculator sau fabricate altfel.
In total, ar urma sa fie retrasi din Irak 890 de militari, Romania situandu-se pe locul patru ca dimensiune a efectivelor, dupa Statele Unite, Marea Britanie si Polonia. ... Peste 2.000 de militari romani sunt dislocati, in prezent, in diverse zone ale lumii.
De asemenea, parlamentarii au luat in dezbatere si gestul ministrului Apararii de a comunica propunerea liberalilor tuturor atasatilor militari romani in strainatate, inainte de a fi luata in discutie in CSAT.
Ankara nu a precizat insa nici cati militari intentioneaza sa trimita in Liban, nici cand se vor alatura acestia fortei ONU.
Un batalion format din 900 de militari francezi, dotat cu 13 tancuri Leclerc si cu artilerie grea, se va alatura Fortei interimare ONU din Liban la jumatatea lunii septembrie, a anuntat ieri Statul Major interarme de la Paris, citat de AFP.
Potrivit oficialului, circa 10.000 de politisti si militari irakieni, sositi din provinciile invecinate, fac parte din dispozitivul de securitate instalat pentru a dejuca eventuale atacuri teroriste impotriva pelerinilor siiti.
Ministrul spaniol al apararii, Carme Chacon, a anuntat joi retragerea pana la vara a celor circa 630 de militari spanioli prezenti in Kosovo, a carui independenta nu este recunoscuta de Spania, potrivit presei. ... Contingentul spaniol din Forta multionationala (KFOR), condusa de NATO in Kosovo, are 632 de militari.
• Transfigurat si iluminat dupa intalnirea cu Marele Conducator, Mircea Toader, liderul pdl-istilor din Camera, le-a aruncat pensionarilor militari tot adevarul in fata. ... Pensionarii militari au iesit zilele trecute in strada sa-si ceara drepturile. ... Pensionarii militari cu pensiile furate si, dupa cum vedeti, s-a facut liniste.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere participa vineri, 1 Decembrie, incepand cu ora 11.00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcul de Triumf din Bucuresti.
Cele mai cautate apartamente in anul 2010 au fost cele situate in cartierele Militari si Titan cu precadere, zone sub care s-au dezvoltat ansambluri rezidentiale pozitionate foarte avantajos fata de mijloacele de transport in comun.
JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide magazinul din Militari Shopping sub un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor.
Ancheta demarata in urma prabusirii elicopterului SMURD este coordonata de patru criminalisti si doi procurori militari din Bucuresti, dar si de procurorul militar Claudiu Lazar din Constanta.
Clarvazatorii militari americani si fenomenul OZN (Autor : ... FARCAS) Investigatorul OZN care semneaza cu pseudonimul Isaac Koi a depus un efort considerabil pentru a examina literatura si documentele oficiale privind studiile guvernamentale de vizualizare la distanta, prin clarvazatori militari (remote viewing), studii care au conexiuni importante cu cercetarea OZN.
magazin.ro / Intalniri OZN ale unor piloti militari din Romania /Autor: ... Ei se vor feri sa vorbeasca insa despre aceste incidente, deoarece ar fi trimisi la comisiile de reevaluare a capacitatii lor de zbor, iar in cazul pilotilor militari exista si interdictia de a divulga situatiile speciale intalnite.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
google-analytics.com