Cautare

539 de rezultate pentru "militari" (4.27 secunde)
La sosirea Trenului Regal, militarii Brigazii 30 Garda, din vagonul mortuar, vor preda altor militari, de pe peron, sicriul si crucea. ... Acesta este purtat de opt militari, urmat de Majestatea Sa Custodele Coroanei si Alteta sa Regala Principele Radu.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
Alti militari au inceput sa arunce cu pietre spre silueta care intre timp se deplasase pe ridicatura de pamant. ... In acest timp, alti 5 militari au vazut, deasupra solului, pe locul in care fusese umbra, o coronita de lumini cu diametrul de circa o jumatate de metru.
Germania are aproximativ 3.000 de militari dislocati in nordul Afganistanului. ... Aproximativ 140 de militari straini, in majoritate americani, britanici si canadieni, au fost ucisi incepand cu luna ianuarie.
In baza angajementelor asumate, Romania va avea pe teatrele de operatiuni din strainatate maximum 3.200 de militari. In momentul de fata, tara noastra are 1900 de militari in misiuni in strainatate, dar numarul acestora este unul variabil, in functie de tipul de misiune care trebuie indeplinita.
"Am discutat cu mai multi localnici care sustin ca in 1979 un grup de militari a venit si a ridicat cele doua sicrie.
Traian Basescu a vrut sa dialogheze cu pensionarii militari, dar acestia l-au huiduit in permanenta si au refuzat dialogul.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Asezata in acea parte a Europei numita si strainatatea apropiata pe care Federatia Rusa o considera drept sfera de interese exclusiva, Romania a devenit flancul de est al Uniunii Europene si al NATO, ea avand acum, de fapt, potrivit opiniei unor analisti militari, granita de facto cu Rusia, dupa anexarea Crimeii de catre aceasta Pentru a-si consolida apararea in contextul amenintarilor reprezentate de conflictul din Ucraina si de actiunile agresive ale Rusiei, Romania va trebui sa deruleze un complex de masuri, pe mai multe planuri.
SUA vor trimite in Romania 1.000 de militari in 2017 Statele Unite ale Americii vor trimite pe teritoriul Romaniei un contingent de pana la 1.000 de militari inarmati cu tehnica grea de lupta, tancuri si blindate.
Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti. ... Numai jandarmii, pompierii si politistii militari doljeni au scos la concurs in acest an in jur de o mie de locuri.
Carrefour Militari, primul hypermarket deschis in Romania, in partea de vest a capitalei, isi rasplateste clientii in cupoane de benzina cadou.
Cele mai mici chirii sunt percepute de proprietarii apartamentelor din cartierele Sectorului 6 - Militari, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti. ... De la 200 de euro pentru o garsoniera in Militari si Drumul Taberei pana la 840 de euro pentru un apartament in zona de nord.
Romania a dislocat, in iulie 2002, in Afganistan, primul batalion de infanterie format din 405 militari, sub comanda Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate.
Militari din Fortele terestre ale SUA dislocate in Europa au plecat luni, 6 februarie, impreuna cu tehnica militara din dotare, din Polonia catre Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii in asigurarea securitatii flancului estic al NATO, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.
Datele de pe New York Times arata ca intre 5.500 si 11.000 de militari ucrainei au fost ucisi, si alti 18.000 au fost raniti.
Pompierii militari sositi la fata locului cu doua autospeciale au intervenit si stins incendiul, care nu s-a extins la alte imobile sau bunuri din apropiere si nici nu s-au inregistrat victime omenesti.
Procurorii militari craioveni si-au gasit un nou sediu, dupa ce cladirea de pe strada Paltinis, in care si-au desfasurat pana acum activitatea, a fost castigata in instanta de fostii proprietari. Drept urmare, de astazi, institutia care ancheteaza infractiunile savarsite de militari isi desfasoara activitatea pe strada Caracal, la nr.
Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947 (numita in istoriografia comunista si Proclamarea Republicii Populare Romane, Ziua Republicii sau abdicarea Regelui) reprezinta actiunea ilegala, de forta, petrecuta in perioada 30 decembrie 1947 - 3 ianuarie 1948 prin care comunistii romani, sprijiniti de ocupantii militari sovietici, au impus Regelui Mihai, prin santaj si amenintare, semnarea unui act de abdicare, au proclamat Republica Populara Romana (prin incalcarea Constitutiei in vigoare la acea data) si au silit Familia Regala sa paraseasca tara intr-un exil fortat care a durat pana in anul 1997.
Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu doua sau trei stele. ... Dar in acel an 1983, se pare ca obiectivul dorit de militari fusese atins. ... Mai multi dintre fostii clarvazatori militari si-au deschis companii private, prin care continua utilizarea tehnicilor deprinse.
google-analytics.com